Çözüldü Yardım - Obfuscation & Virtualization

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yepturkish

Master Üye
İletişim
Merhaba,

dün crâck me kısmında bir konu açıp kendi koruma programım ile korunan bir exe paylaşmıştım.

DynamicMachine, temelde standart dışı koruma yöntemine sahip olduğu için hazır toollar ile unpack edilemiyor.
Bunun dışında dump ile sökülmesi de mümkün değil.

Korunan programın öncesi ve sonrasını ss olarak tekrar paylaşıyorum:

(bu korumanın tam hali değil sadece IL dönüşümleri)

Projemi açık kaynak olarak sizlere veriyorum, paste'leyebilir / katkıda bulunabilirsiniz.

Mutlaka yapılması gerekenler şunlardır:

- Korunacak olan programı ve içindeki type, method.. gibileri otomatik olarak almalıdır.
- Bir winform uygulamasından özelleştirilebilir seçenekler yapmalısınız. Örneğin kullanıcı istediği yöntemleri korusun istemediklerini korumasın.
- Dünkü konumda söylediğim gibi projeye mutlaka custom obfuscationlar ve bir packer(veya sağlam bir anti tamper) eklenmelidir.

Kayda değer bir şeyler yapabildiyseniz benimle paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba,

dün crâck me kısmında bir konu açıp kendi koruma programım ile korunan bir exe paylaşmıştım.

DynamicMachine, temelde standart dışı koruma yöntemine sahip olduğu için hazır toollar ile unpack edilemiyor.
Bunun dışında dump ile sökülmesi de mümkün değil.

Korunan programın öncesi ve sonrasını ss olarak tekrar paylaşıyorum:

(bu korumanın tam hali değil sadece IL dönüşümleri)

Projemi açık kaynak olarak sizlere veriyorum, paste'leyebilir / katkıda bulunabilirsiniz.

Mutlaka yapılması gerekenler şunlardır:

- Korunacak olan programı ve içindeki type, method.. gibileri otomatik olarak almalıdır.
- Bir winform uygulamasından özelleştirilebilir seçenekler yapmalısınız. Örneğin kullanıcı istediği yöntemleri korusun istemediklerini korumasın.
- Dünkü konumda söylediğim gibi projeye mutlaka custom obfuscationlar ve bir packer(veya sağlam bir anti tamper) eklenmelidir.

Kayda değer bir şeyler yapabildiyseniz benimle paylaşırsanız sevinirim.
yapabiliyorsanız dynamicmethod'u ve ilgenerator'u ve diğer classları dotnetten sökün ve özel kodunuzu yapın.

yapabiliyorsanız dynamicmethod'u ve ilgenerator'u ve diğer classları dotnetten sökün ve özel kodunuzu yapın.
Oldukca uzun sürecek gibi görünüyor. Başlarken amacım sadece hazır unpack toollarının işe yaramayacağı bir şey yapmaktı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt