YARDİIIİMMM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan puarex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

puarex

Gold Üye
İletişim
Pc internet erişimi gitti hiç bir şekilde bağlanmıyor ve pc kapanırken mavi ekran yiyorum

Son düzenleme:
Görev yöneticisine bak garip isimli herhangi bir peogram varmı çalışan ayrıca windows etkinleştirmediysen veya siresi dolduysa ondanda olabilir
yav olum bari adama yardımcı olacak bir mesaj yaz dakka bir gol bir yemin ediyorum ratla ne ilgisi var mavi ekranın
pc yi kapatırken sürekli mavi ekran veriyor dün yaşadım tesadüftür dedim sabah yine yaşadım şimdide yaşadım yardimmm
ssd kablonda temassızlık olmuş olabilir her hangi bir kablonda temassızlıkta çıkmış olabilir yüksek ihtimalle donanımsal bir hatadır

yav olum bari adama yardımcı olacak bir mesaj yaz dakka bir gol bir yemin ediyorum ratla ne ilgisi var mavi ekranın

ssd kablonda temassızlık olmuş olabilir her hangi bir kablonda temassızlıkta çıkmış olabilir yüksek ihtimalle donanımsal bir hatadır
Güzel kardeşim diğer adam format at demiş onuda iğnele onada cevap yaz sen taktınmı bana ne istiyon kanka Allah için söyle ya bi senin dediğin mi doğru oluyor donanımsal bir problem yok belki temassızlıkts yol indirdiği bir program pc yi açarken veya kaparken sinyal gönderiyor olsbilir virüs sahibiine güncel veriyi çekebilirsin gibisinden

ne zamandan beridir böyle herhangi bir şekilde 3. parti yazılım yükledin mi bilgisayarına cr4ck olur hile olur vs. vs.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt