yaptığım tasarımı yorumlar mısınız?

olmuş mu

• olmuş

• olmamış, bb

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Daha çok asset koymaya çalış. Örnek asset kullanımı;

secongrender.png
vmapvamp.png
aslında sade bir tasarım için uğraşıyorum, göz yormasını istemediğim için böyle yapmak istedim önerin için teşekkür ederim

elinize sağlık champıon yazı stilini değiştirebilirsiniz mesela
fontunu mu yoksa şekli şemali falan filan???

eline sağlık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aslında sade bir tasarım için uğraşıyorum, göz yormasını istemediğim için böyle yapmak istedim önerin için teşekkür ederim

fontunu mu yoksa şekli şemali falan filan???
assetten kastığım seyirci ekleybilirsin, ikiliyi bir ringe koyabilirsin.

Arkaya biraz daha asset ekleme fikrine katılıyorum ayriyetten
Ana karakterin ışıklandırmasını daha özenli yapabilirsin

uzun zaman sonra yaptığım adam akıllı bir tasarım eksikliklerini giderirseniz sevinirim.

42564iu.png

bu tarzdan ilerleyeceksen compositing öğrenmen gerekiyor compositing'in çok zayıf kalmış youtubede compositing tutorial yazarsan birsürü video var tavsiyem onlardan yararlan ve arka plandaki karakterlerin opaklığını arttırıp hue/saturation efektinin içindeki light'dan biraz kısman ve vurgulamak istediğin muhammed ali rakip ve yazılar dışındaki arkaplanın önüne 1 adet adjustment layer atıp bokeh vesaire kullanabilirdin.
yardımcı olabileceğim bir konu varsa iletişim için
ig-dc: f4tih_graphics

ayriyetten
edit/tasarımında ışıklandırmanı iyi kullanmak istersen set matte unimult dropshadow cc composite gibi efektleri multiply ile kombine etmeyi kesinlikle bilmelisin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt