Yaptığım Edit Nasıl Olmuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler baktımda forumda bayağı bir arkadaş genel-off topic hakkında bir çok sanal ve sanal olmayan durumlar soruyor, görüş alıyor. Tabii bazıları spam için yapıyor fakat spam için yapmayanlar belli zaten.
Ben çektiğim videoları derleyerek kısa bir edit yaptım, birleştirmeyi ve şarkıyı sizce güzel eklemiş miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.
Konu altında yazılan yorumlara genel olarak kalp işareti bırakıp cevap vermiyeceğim mesaj sayımın fazla artmasını istemiyorum.

müq olmuş knk

Beyler baktımda forumda bayağı bir arkadaş genel-off topic hakkında bir çok sanal ve sanal olmayan durumlar soruyor, görüş alıyor. Tabii bazıları spam için yapıyor fakat spam için yapmayanlar belli zaten.
Ben çektiğim videoları derleyerek kısa bir edit yaptım, birleştirmeyi ve şarkıyı sizce güzel eklemiş miyim? Görüşlerinizi bekliyorum.
Konu altında yazılan yorumlara genel olarak kalp işareti bırakıp cevap vermiyeceğim mesaj sayımın fazla artmasını istemiyorum.

editten yana sıkıntı yok güzel omuşta şarkı olmamış be kankam videoya

editten yana sıkıntı yok güzel omuşta şarkı olmamış be kankam videoya
Şuan yeni bir video yükledim HD işlenmesini bekliyorum yeni forum açıcağım görüşlerinizle beraber yaptım, şarkı benim sevdiğim bir şarkı fakat hoşunuza gider mi bilemiyorum.

Sağolun arkadaşlar, şuanda merak ettiğim şey etkileşim nasıl alırım? Normalde method, dupe vesayre paylaşınca 2k izleniyordu, fakat bu durum böyle değil şuanda. Like, yorum, izlenme çok az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt