yapay zeka hile

agsdhsh

Silver Üye
gençler şimdi şöyle bişey var ben ne yaparsam yapayım bu anasını siktigimin yapay zekasına sıfırdan bir hile yaptıramıyorum hazır sourceden bahsetmiyorum sıfırdan hiç bilmediigm bi oyuna hile yaptırıcam mesela yapamıyor siz nasıl yapıyonuz anlamıyom hiç örnegin Sulu diyelim offsetler herşey hazır yapamıyor amk

mesela yapıyor derliyorum hiç bi sik oldugu yok calısmıyor

gençler şimdi şöyle bişey var ben ne yaparsam yapayım bu anasını siktigimin yapay zekasına sıfırdan bir hile yaptıramıyorum hazır sourceden bahsetmiyorum sıfırdan hiç bilmediigm bi oyuna hile yaptırıcam mesela yapamıyor siz nasıl yapıyonuz anlamıyom hiç örnegin zulu diyelim offsetler herşey hazır yapamıyor amk
yapay zeka asla base yazamaz yazsada kötü yazar bide hile yapmak bi exe açmak felan değil offsetleri bulman lazım her güncellemede oyunun motoruna göre base i optimize edicen felan uğraşılmaz hazır base kullan

opencode indir easy manipüle yiyyo 1 hafta once arkadaslar yapıyodu
manıpuyle alakası yok kabul edıyor ama beceremıyor yaptıgı şey calısmıyor

yapay zeka asla base yazamaz yazsada kötü yazar bide hile yapmak bi exe açmak felan değil offsetleri bulman lazım her güncellemede oyunun motoruna göre base i optimize edicen felan uğraşılmaz hazır base kullan
knk zulanın sourcesini nerden bulayım alla hını seversen oyun oynanmıyor bile

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt