nasil çözerim beyler
gelen hatalar
:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:11:29
java: package org.apache.commons.io does not exist
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:54:57
java: cannot find symbol
symbol: variable FileUtils
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:98:39
location: class io.github.itzgonza.impl.DiscordInjector.utilities
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:100:25
location: class io.github.itzgonza.impl.DiscordInjector.utilities
Dostum nasil yapabilirim biraz daha açıklayıcı yazarmısınhatanın projeyle bir alakası yok, eksik kütüphane var
XML:<dependency> <groupId>commons-io</groupId> <artifactId>commons-io</artifactId> <version>2.11.0</version> </dependency>
Ne aptal adamsın gelip dostuma laf ediyosunuz yaptıgınız hile aşırı kötü enviesde ucube herif yaptıgı leş clientle övünüyor en azından benim arkadaşım bişryi düzgün yapmış becermiş kanka yardım icin gelip seste boş boş konuşuyorsun bi ***** anladıgın yok bari boş konuşmagerekzi konu diyorum scruffy bunun birde yeni gördüm can diye bi dostu var stealer yapmış oto buildli övünüyolar sanal boyle bizde işde dualhook lu envies sallıyo arada gereskiz bir çar oldu belli envies günahım kadar sevmesemde onun bence bundan daha fazla bilgisi var
Kodlamaya başlamadım javadan anlamıyorum sadece projeyi derlemeye calişıyorum kankahayatında intelij kaç kere kullandında yeni başladın direk javaya girdin garip
editöründen maven projesi oluşturacaksın, pom.xml dosyasına aşağıda verdiğim kodu ekleyeceksin. internet üzerinde ki kaynaklardan yararlanabilirsinDostum nasil yapabilirim biraz daha açıklayıcı yazarmısın
<!-- <version> kısmının altı -->
<dependencies>
<dependency>
<groupId>commons-io</groupId>
<artifactId>commons-io</artifactId>
<version>2.11.0</version>
</dependency>
</dependencies>
<!-- <properties> kısmının üstü -->
Dc : felixbabawt sorun olmazsa eklermisin canım b kaç sorum olcakeditöründen maven projesi oluşturacaksın, pom.xml dosyasına aşağıda verdiğim kodu ekleyeceksin. internet üzerinde ki kaynaklardan yararlanabilirsin
XML:<!-- <version> kısmının altı --> <dependencies> <dependency> <groupId>commons-io</groupId> <artifactId>commons-io</artifactId> <version>2.11.0</version> </dependency> </dependencies> <!-- <properties> kısmının üstü -->
site üzerinden özel mesaj olarak sorabilirsinDc : felixbabawt sorun olmazsa eklermisin canım b kaç sorum olcak
Dostun dediğin adamlar ben sanaldayken kendileri daha türemeydi abilerne sorsunlar anlatır beni denzy de tanıtlarNe aptal adamsın gelip dostuma laf ediyosunuz yaptıgınız hile aşırı kötü enviesde ucube herif yaptıgı leş clientle övünüyor en azından benim arkadaşım bişryi düzgün yapmış becermiş kanka yardım icin gelip seste boş boş konuşuyorsun bi ***** anladıgın yok bari boş konuşma
Kodlamaya başlamadım javadan anlamıyorum sadece projeyi derlemeye calişıyorum kanka
2. Olarak ben hile yapmıyorum gardaşımNe aptal adamsın gelip dostuma laf ediyosunuz yaptıgınız hile aşırı kötü enviesde ucube herif yaptıgı leş clientle övünüyor en azından benim arkadaşım bişryi düzgün yapmış becermiş kanka yardım icin gelip seste boş boş konuşuyorsun bi ***** anladıgın yok bari boş konuşma
Kodlamaya başlamadım javadan anlamıyorum sadece projeyi derlemeye calişıyorum kanka
inanır mısın bilmiyorum ama, açtığın konulardan ve mesajlarından nasıl bir ağabey olduğunu anlamak hiç te zor değilDostun dediğin adamlar ben sanaldayken kendileri daha türemeydi abilerne sorsunlar anlatır beni denzy de tanıtlar
2. Olarak ben hile yapmıyorum gardaşım