yanlış yere açtysam özür dilerim yardım edermisiniz

hatanın projeyle bir alakası yok, eksik kütüphane var

XML:
<dependency>
    <groupId>commons-io</groupId>
    <artifactId>commons-io</artifactId>
    <version>2.11.0</version>
</dependency>

nasil çözerim beyler
gelen hatalar

:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:11:29
java: package org.apache.commons.io does not exist
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:54:57
java: cannot find symbol
symbol: variable FileUtils
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:98:39
location: class io.github.itzgonza.impl.DiscordInjector.utilities
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:100:25
location: class io.github.itzgonza.impl.DiscordInjector.utilities

Apache common kutuphane ekle

hatanın projeyle bir alakası yok, eksik kütüphane var

XML:
<dependency>
</dependency>
Dostum nasil yapabilirim biraz daha açıklayıcı yazarmısın

gerekzi konu diyorum scruffy bunun birde yeni gördüm can diye bi dostu var stealer yapmış oto buildli övünüyolar sanal boyle bizde işde dualhook lu envies sallıyo arada gereskiz bir çar oldu belli envies günahım kadar sevmesemde onun bence bundan daha fazla bilgisi var
Ne aptal adamsın gelip dostuma laf ediyosunuz yaptıgınız hile aşırı kötü enviesde ucube herif yaptıgı leş clientle övünüyor en azından benim arkadaşım bişryi düzgün yapmış becermiş kanka yardım icin gelip seste boş boş konuşuyorsun bi ***** anladıgın yok bari boş konuşma

hayatında intelij kaç kere kullandında yeni başladın direk javaya girdin garip :D
Kodlamaya başlamadım javadan anlamıyorum sadece projeyi derlemeye calişıyorum kanka

Dostum nasil yapabilirim biraz daha açıklayıcı yazarmısın
editöründen maven projesi oluşturacaksın, pom.xml dosyasına aşağıda verdiğim kodu ekleyeceksin. internet üzerinde ki kaynaklardan yararlanabilirsin

XML:
<!-- <version> kısmının altı -->

<dependencies>
    <dependency>
    </dependency>

</dependencies>

<!-- <properties> kısmının üstü -->

editöründen maven projesi oluşturacaksın, pom.xml dosyasına aşağıda verdiğim kodu ekleyeceksin. internet üzerinde ki kaynaklardan yararlanabilirsin

XML:
<!-- <version> kısmının altı -->

<dependencies>
    <dependency>
    </dependency>

</dependencies>

<!-- <properties> kısmının üstü -->
Dc : felixbabawt sorun olmazsa eklermisin canım b kaç sorum olcak

Ne aptal adamsın gelip dostuma laf ediyosunuz yaptıgınız hile aşırı kötü enviesde ucube herif yaptıgı leş clientle övünüyor en azından benim arkadaşım bişryi düzgün yapmış becermiş kanka yardım icin gelip seste boş boş konuşuyorsun bi ***** anladıgın yok bari boş konuşma

Kodlamaya başlamadım javadan anlamıyorum sadece projeyi derlemeye calişıyorum kanka
Dostun dediğin adamlar ben sanaldayken kendileri daha türemeydi abilerne sorsunlar anlatır beni denzy de tanıtlar

2. Olarak ben hile yapmıyorum gardaşım

Dostun dediğin adamlar ben sanaldayken kendileri daha türemeydi abilerne sorsunlar anlatır beni denzy de tanıtlar

2. Olarak ben hile yapmıyorum gardaşım
inanır mısın bilmiyorum ama, açtığın konulardan ve mesajlarından nasıl bir ağabey olduğunu anlamak hiç te zor değil 😁

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt