yanlış yere açtysam özür dilerim yardım edermisiniz

JeremyLosINC

E d w a r d B a s k a n
Efsane Üye
İletişim
arkadaşlar build felan alabiliyorum heerşey tamam ama webhooku nereye yazcam çözemedim onun için yer yok sanırım eksik varmı nasil yaparim yardım edermisiniz

arkadaşlar build felan alabiliyorum heerşey tamam ama webhooku nereye yazcam çözemedim onun için yer yok sanırım eksik varmı nasil yaparim yardım edermisiniz
6CxysBP_d.webp

Scruffy-Stealer-OpenSource-main.zip\Scruffy-Stealer-OpenSource-main\scruffy\stealer\file İçinde file_send var 25 satırdaki koda giriceksin

La ctrl f yapıp Webhook yazmak gelmedi mi aklına

6CxysBP_d.webp

Scruffy-Stealer-OpenSource-main.zip\Scruffy-Stealer-OpenSource-main\scruffy\stealer\file İçinde file_send var 25 satırdaki koda giriceksin
nasil çözerim beyler
gelen hatalar

:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:11:29
java: package org.apache.commons.io does not exist
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:54:57
java: cannot find symbol
symbol: variable FileUtils
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:98:39
location: class io.github.itzgonza.impl.DiscordInjector.utilities
C:\Users\Berat \Desktop\Pirate-Stealer-main\src\Injector\io\github\itzgonza\impl\DiscordInjector.java:100:25
location: class io.github.itzgonza.impl.DiscordInjector.utilities

gereksiz konu zaten bu bir sürü hata gösterecek sana boskoy

hayatında intelij kaç kere kullandında yeni başladın direk javaya girdin garip :D

gerekzi konu diyorum scruffy bunun birde yeni gördüm can diye bi dostu var stealer yapmış oto buildli övünüyolar sanal boyle bizde işde dualhook lu envies sallıyo arada gereskiz bir çar oldu belli envies günahım kadar sevmesemde onun bence bundan daha fazla bilgisi var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt