eyupwxd
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
- İletişim
finfinfin suber sarkı yafi fi fin fin fi fi ni fin fin fi fi
finfinfin suber sarkı yafi fi fin fin fi fi ni fin fin fi fi
Merhaba iyi günler konu açacağım resim ve video olması zorunlumudur hocam# Satış konunuz onaylanmıştır .
kuralları kontrol edebilirsin.Merhaba iyi günler konu açacağım resim ve video olması zorunlumudur hocam
Nereden hocamkuralları kontrol edebilirsin.
tabiki istediğiniz gibi config/ayar sağlayabiliriz.sınırsız alındığında legit ayar verilecekmi ?
eskiden anticheat kötüydü özellikle verus kullandığı zamanlar. Şuan ncp kullanıyorlar.valla blocksmc anticheatine dayanıyorsa sağlamdır diye düşünüyorum ben badlion clientin raw mouse özelliğini kullandığım için aimbot diye ban yedim hayırlı satışlar
tabiki hocam, disabler özellikleri mevcut her hafta yeni bypass seçenekleri eklemekteyim hypixelde aktif şekilde oynayabilirsiniz. Pre hesap sağlayabilecek biri varsa video paylaşabilirim.Hocam hayırlı satışlar bu yaptığın client rise client gibi bir şey mi yani disabler özellikleri felan var anladığım kadarıyla ancak hypixel gibi sunucularda oynayabilirmiyiz
Merhaba CheatGlobal Ailesi!
Yeni Çıkarmış Olduğum Minecraft 1.8.9 Multiserver Client'im Üyelik Sistemi İle Satışlara Açılmıştır.
Clienti tek başıma geliştiriyorum ve her hafta yeni özellik getiriyorum. Sizlere güvenilir ve undetected hile sağlamak için burada bulunmaktayım.
Ayrıca yetkili alımlarıda gerçekleştirmekteyim. Bu sayede hileye erişim sağlayabileceksiniz
Hilemizde tonlarca özellik bulunuyor.
ÖZELLİKLER
Visuals: esp,breadcrumbs,chams,skeletal,tracers,2desp,animations,blockfinder,trails,cameraclip,crosshair,itemphysics,killeffects,nametags,storagesp,x-ray,sessionstats,arraylist,hud
Combat: antibot,antifireball,killaura,infiniteaura,criticals,fakelag,velocity,autobot
Player: spinbot,blink,fastuse,freecam,invmanager,killsay,phase,regen,scaffold,nofall
Movement: airjump,antistuck,autoladder,freeze,flight,jesus,longjump,noslow,keepsprint,noweb,speed,step,strafe,targetstrafe
World: bedaura,fastbreak,speedmine,nuker,staffchecker,stealer
Ghost: aimassist,antikb,autoplace,fastplace,hitbox,jumpreset,reach,safewalk,selfdestruct
Visuals konusunda clientimiz aşırı iyi ve gelişmiş. 20'den fazla theme seçeneği var. Kesinlikle göz zevkinizi tatmin edecektir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir&Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Desteklenen Ödeme Yöntemleri
İban , Papara , Kredi Kartı , Banka Kartı , BTC , ETH.
FİYATLANDIRMA :
1 AY : 150₺
LİFETİME : 275₺
ÜRÜN VİDEOSU & GÖRSELLERİ ;