eyupwxd
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
- İletişim
Merhaba CheatGlobal Ailesi!
Yeni Çıkarmış Olduğum Minecraft 1.8.9 Multiserver Client'im Üyelik Sistemi İle Satışlara Açılmıştır.
Clienti tek başıma geliştiriyorum ve her hafta yeni özellik getiriyorum. Sizlere güvenilir ve undetected hile sağlamak için burada bulunmaktayım.
Ayrıca yetkili alımlarıda gerçekleştirmekteyim. Bu sayede hileye erişim sağlayabileceksiniz
Hilemizde tonlarca özellik bulunuyor.
ÖZELLİKLER
Yeni Çıkarmış Olduğum Minecraft 1.8.9 Multiserver Client'im Üyelik Sistemi İle Satışlara Açılmıştır.
Clienti tek başıma geliştiriyorum ve her hafta yeni özellik getiriyorum. Sizlere güvenilir ve undetected hile sağlamak için burada bulunmaktayım.
Ayrıca yetkili alımlarıda gerçekleştirmekteyim. Bu sayede hileye erişim sağlayabileceksiniz
Hilemizde tonlarca özellik bulunuyor.
ÖZELLİKLER
Visuals: esp,breadcrumbs,chams,skeletal,tracers,2desp,animations,blockfinder,trails,cameraclip,crosshair,itemphysics,killeffects,nametags,storagesp,x-ray,sessionstats,arraylist,hud
Combat: antibot,antifireball,killaura,infiniteaura,criticals,fakelag,velocity,autobot
Player: spinbot,blink,fastuse,freecam,invmanager,killsay,phase,regen,scaffold,nofall
Movement: airjump,antistuck,autoladder,freeze,flight,jesus,longjump,noslow,keepsprint,noweb,speed,step,strafe,targetstrafe
World: bedaura,fastbreak,speedmine,nuker,staffchecker,stealer
Ghost: aimassist,antikb,autoplace,fastplace,hitbox,jumpreset,reach,safewalk,selfdestruct
Combat: antibot,antifireball,killaura,infiniteaura,criticals,fakelag,velocity,autobot
Player: spinbot,blink,fastuse,freecam,invmanager,killsay,phase,regen,scaffold,nofall
Movement: airjump,antistuck,autoladder,freeze,flight,jesus,longjump,noslow,keepsprint,noweb,speed,step,strafe,targetstrafe
World: bedaura,fastbreak,speedmine,nuker,staffchecker,stealer
Ghost: aimassist,antikb,autoplace,fastplace,hitbox,jumpreset,reach,safewalk,selfdestruct
Visuals konusunda clientimiz aşırı iyi ve gelişmiş. 20'den fazla theme seçeneği var. Kesinlikle göz zevkinizi tatmin edecektir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
&
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Desteklenen Ödeme Yöntemleri
İban , Papara , Kredi Kartı , Banka Kartı , BTC , ETH.
FİYATLANDIRMA :
1 AY : 150₺
LİFETİME : 275₺
ÜRÜN VİDEOSU & GÖRSELLERİ ;
Son düzenleme: