Çözüldü YAKINDA ÇIKACAK OLAN TOOLUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mariel7331

Bronz Üye
Arkadaşlar yakında bir tool çıkarmayı düşünüyorum sizler için tool account generator , checker gib bir çok seçenek barınacak en az 30 parçalı bir tool yapmayı düşünüyoum size bu programıma hangi seçenekler olmalı istediğiniz 1 şeyi yazın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar yakında bir tool çıkarmayı düşünüyorum sizler için tool account generator , checker gib bir çok seçenek barınacak en az 30 parçalı bir tool yapmayı düşünüyoum size bu programıma hangi seçenekler olmalı istediğiniz 1 şeyi yazın
craftrise gen

Pubg mobile email pass denetleyicisi yaparsan çok iyi olur hiçbiryerde yok githubda buldum .py uzantili fakat beceremedim sen becerirsen kullaniriz Telegram da birinde gordum fiyatı sordum combosuz 100k dedi combo yu sordum 2 3k dedi

ozaman şimdiden hepimize hayırlı olsun diyelim .

Pubg mobile email pass denetleyicisi yaparsan çok iyi olur hiçbiryerde yok githubda buldum .py uzantili fakat beceremedim sen becerirsen kullaniriz Telegram da birinde gordum fiyatı sordum combosuz 100k dedi combo yu sordum 2 3k dedi
pubg de cok deli para dönüyor ondan :D

fikirlerinizi çok beyendim aklımda roblox valorant lol craftrise spotify gibi genler olucak belki combolist editör gibi birşeyde gelebilir capture remover vb şeyler düşünüyorum ama kesin
roblox valorant lol yapıcam şuanda craftrise gen spotify gen hazır kaldı 3 tane

hocam emek verirsen gerçekten sağlam paralar kaldırırsın, piyasada emek vermeden 1-2 günde vur kaç yapanlarda var.

pubg de çok para dönüyo şöle eğer senin dediğin gibi şeyler getirirsem bende paralı satarım ama şuanlık free versiyonu vercem kullanırsınız

hocam emek verirsen gerçekten sağlam paralar kaldırırsın, piyasada emek vermeden 1-2 günde vur kaç yapanlarda var.
şuanda işlerim çok yoğun olduğu için 2 günde en fazla 10 tool geldi elimden ama yapıcam büyük ihtimalle bayram hediyesi olarak free ve premium çıkartırım ama premium alan üst kademe insanlar olcak mesela genler proxyless genler proxyli capsolverlı olucak premium için free de öyle değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt