yabancı dizi önerisi

Elite önerebilirim bir lise dizisi ama efsane sarıyor diziyi 3 günde bitirmiştim.
izledim ama beğenmedim kanka adam kız kardeşini s**** böyle dizi mi olur :D
The Queens Gambit izlemediysen tavsiye ederim. Tek sezon 7 bölümlük bir mini dizi 1 günde bitirdim ben. Konusu bir kızın olağanüstü satranç yeteneğinin olması ve gittikçe yükselmesi kısaca. Dizinin temelinde satranç var ama satrançla gram alakası olmayan çoğu arkadaşımın diziyi sevdiğine şahit oldum.
satranç öğrenmek istediğim zaman izlerim dostum genede sağol

izledim ama beğenmedim kanka adam kız kardeşini s**** böyle dizi mi olur :D

satranç öğrenmek istediğim zaman izlerim dostum genede sağol
Alem adamsın ya diziyi açıkladığı şeye bak canın sağ olsun ha bi de eklemeyi unutmuşum Black Mirror izliyorum bu aralar başları biraz sıkıcı ama ilerde sarıyo aklında bulunsun bu tercih de

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
prison break
breaking bad
spartacus
la casa de papel
vikings

hafızam silinse de tekrar izlesem şu 5 liyi

The Rain başladım yağmur yoluyla virüs bulaşıyor dünyaya güzel gibi şu anlık 2. Bölümdeyim bı bakmanı tavsiye ederim
2. mi 3. bölümdemi neydi çıkma diyodu çocuk meraktan çıkmıştı bu kadar saçma bi yapım olamaz diyip kapatmıştım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
moruk çoğu favori dizim ama la ca de papel izlemedim tek konusuna hakimim. oyunculukları o aksiyonu hissettiriyormu ?
kanka izle gidip banka falan soymaya çalışırsın o kadar diyim manyak olursun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt