yabancı dizi önerisi

ildenaress

Gold Üye
cinsellik,süper kahraman ve gençlik dizileri dışında önerileriniz ?

cinsellik,süper kahraman ve gençlik dizileri dışında önerileriniz
dostum dizi olarak see var jason momoa oynuyor 2. sezon bekliyorum yakında gelecek bence dene yanı sıra
izlemediysen
-lupin ben pek sevmedim ama çok tuttu polisiye bir yapım
-%3 sanırım ispanyol yapımı güzel bir dizi sürükleyici
-Brave new world yine güzel bir dizi insanların başkalaşımlarını ve sınıfsal ayrımcılığı farklı bir dil ile ortaya koyan bir yapım
dostum dizide pek izlemem ama film öneriyim bir kaç tane bakarsın belki
Kült yapımlar öneriyorum istediğin konu başlığı altında film önere bilirimfilm yelpazem çok geniştir
-Salo yada sadomun 120 günü(sanırım 2.dünya savaşı başları alman faşizmini en açık ve fetişist şekilde anlatan bir yapım miden ve ruhun kuvvetli ise izle)
-A serbian film(kesinlikle önermiyorum sadece bilmen için yazdım adını flan görürsen bir yerde izleme insanı gerçek anlamda huzursuz eden neden çekildiğini anlayamadığım bir yapım)
-Esaretin bedeli(kült yapımların başında en çok bilinen bir yapım kesinlikle öneririm suçsuz olduğunu idda eden bir adam hapse giriyor ve onun kişisel gelişimini ayrıca yaşadıklarından öğrendiklerini izliyoruz)
-Old Boy (amerika yeni uyarlamasını çekti elisabet olsen oynuyor ama sevmedim önermem eskisini izle)

Son düzenleme:
The Rain başladım yağmur yoluyla virüs bulaşıyor dünyaya güzel gibi şu anlık 2. Bölümdeyim bı bakmanı tavsiye ederim

dostum dizi olarak see var jason momoa oynuyor 2. sezon bekliyorum yakında gelecek bence dene yanı sıra
izlemediysen
-lupin ben pek sevmedim ama çok tuttu polisiye bir yapım
-%3 sanırım ispanyol yapımı güzel bir dizi sürükleyici
-Brave new world yine güzel bir dizi insanların başkalaşımlarını ve sınıfsal ayrımcılığı farklı bir dil ile ortaya koyan bir yapım
dostum dizide pek izlemem ama film öneriyim bir kaç tane bakarsın belki
Kült yapımlar öneriyorum istediğin konu başlığı altında film önere bilirimfilm yelpazem çok geniştir
-Salo yada sadomun 120 günü(sanırım 2.dünya savaşı başları alman faşizmini en açık ve fetişist şekilde anlatan bir yapım miden ve ruhun kuvvetli ise izle)
-A serbian film(kesinlikle önermiyorum sadece bilmen için yazdım adını flan görürsen bir yerde izleme insanı gerçek anlamda huzursuz eden neden çekildiğini anlayamadığım bir yapım)
-Esaretin bedeli(kült yapımların başında en çok bilinen bir yapım kesinlikle öneririm suçsuz olduğunu idda eden bir adam hapse giriyor ve onun kişisel gelişimini ayrıca yaşadıklarından öğrendiklerini izliyoruz)
-Old Boy (amerika yeni uyarlamasını çekti elisabet olsen oynuyor ama sevmedim önermem eskisini izle)
saol kk

The Queens Gambit izlemediysen tavsiye ederim. Tek sezon 7 bölümlük bir mini dizi 1 günde bitirdim ben. Konusu bir kızın olağanüstü satranç yeteneğinin olması ve gittikçe yükselmesi kısaca. Dizinin temelinde satranç var ama satrançla gram alakası olmayan çoğu arkadaşımın diziyi sevdiğine şahit oldum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt