Satıyorum ❗❗XXE Script | Premium Orbwalker | Smart Evade ❗❗

Temp spoof eklenmediği sürece fiyatının hakkını vermiyor son vanguard update'inden önce ki LS ile aynı süre aşağı yukarı banrate'i ancak LS temp oldugu ıcın biraz daha makül hayırlı satışlar.
ls ile aynı gün gitmiyor daha fazla tgidiyor ls updatleri uzun sürüyor ls oyunu bozuyor sürekli hata verdiriyoe fiyatları aynı ama bu ürün lsden cok daha mantıklı su an temp spoog ileride gelebilir

aylarca ls kullandım ve kliplerin ls olduğuna %100 eminim

draw olarak lsin birebir aynısı fakat developerin dediği şey ls base olmadığı ortaya karışık ucuz yollu bir sc gibi düşünün bunu tabiiki çıktığı gibi detected olarak çıktı eğlenmek için yada harici emulator bypasslarla yeni birşey kullanmak için denenebilir yorumlar için teşekkürler

Urun 1:1 Legendsense. Inject ettigi modul ayni. Kodlar ayni hooklar ayni drawlar ayni. Tahminim LS sahibi source kodunu cinli birine satti. Bu cinli arkadas da kendi Vanguard bypassiyla beraber birlestirip satiyor.

Piyasada o kadar private hileler ban yedirirken senin onlardan farkın ne ve public

Urun 1:1 Legendsense. Inject ettigi modul ayni. Kodlar ayni hooklar ayni drawlar ayni. Tahminim LS sahibi source kodunu cinli birine satti. Bu cinli arkadas da kendi Vanguard bypassiyla beraber birlestirip satiyor
bizzat kendileri benim base değil diyor öyle bir şey varsa ls exit sc4m atar gider güncelleme atmadılar zaten

Piyasada o kadar private hileler ban yedirirken senin onlardan farkın ne ve public
private hilelere rakibiz diye birşey demedik sadece ucuz yollu yeni bir ürün bunun da satışını yapıyoruz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt