Ülkemizin markaları, ülkesinin insanlarını ayakta dolandırır ancak... Bu markalardan birini örnek verecek olursam vestel diyebilirim. Google'da vestelin sitesinde şikayet kısmının ne kadar çok olduğundan anlayabilirsin. Kötüleme gibi düşünüyorsan benim tavrımı eğer...yorum yapmak için yazmadım da dostum kendi ülkeni küçümseme
Ülke güzel, güzel olmasına da insanları kötüleşmeye başladı. Ülkesinden her geçen gün nefret ettiğinden dolayı. Evet birçok filmde bulunmuş ünlü biri; Scarlett Johanssonzaten güzel ülkemin en büyük sorun ve sıkıntısıda bu böyle şeyler olmasa kim bilir neler olucak neler .
bu arada bu kadın kim her yere bunu koymuşsun da ünlü biri mi yoksa öyle hoşuna gitti diyemi koydun .
Aynen öyle Allah sonumuzu hayr etsin dostum ne diyim ki gittikçe zıvanadan çıkıyor insanlar şimdiden böyleyse 20 sene sonrasını düşünemiyorum bile .Ülke güzel, güzel olmasına da insanları kötüleşmeye başladı. Ülkesinden her geçen gün nefret ettiğinden dolayı.
20 sene sonra olacağı söyleyeyim. Bak bugün haberde gördüm. Suriyeli bir kadın altızar doğurmuş. Yıl geçtikçe bu ülkenin başında bulunan zaat halen göçmen ve mülteci almaya devam etmekte ve yakında bizim nüfusumuzu geçecekler. Biz Türkler azınlık olarak kalacağız ve güzelim ülkeyi onlara bırakacağız bu gidişle demedi deme.Aynen öyle Allah sonumuzu hayr etsin dostum ne diyim ki gittikçe zıvanadan çıkıyor insanlar şimdiden böyleyse 20 sene sonrasını düşünemiyorum bile .
Pitbull'u alırmı sizce ?
gülesim yoktuHareketlere bak çiftleşme vakti gelmiş bunun
hemde 19 yaşında karı altızar dogurmus saka gibi.20 sene sonra olacağı söyleyeyim. Bak bugün haberde gördüm. Suriyeli bir kadın altızar doğurmuş. Yıl geçtikçe bu ülkenin başında bulunan zaat halen göçmen ve mülteci almaya devam etmekte ve yakında bizim nüfusumuzu geçecekler. Biz Türkler azınlık olarak kalacağız ve güzelim ülkeyi onlara bırakacağız bu gidişle demedi deme.
vestel kadar çöp bi firma yok adamlar beyaz eşya konusunda iyiler ama telefonları ve tabletleri berbat.Ülkemizin markaları, ülkesinin insanlarını ayakta dolandırır ancak... Bu markalardan birini örnek verecek olursam vestel diyebilirim. Google'da vestelin sitesinde şikayet kısmının ne kadar çok olduğundan anlayabilirsin. Kötüleme gibi düşünüyorsan benim tavrımı eğer...