Xhanger Crâck İsteği

Arkadaşlar Xhanger copy paste değil yabancı bir yazılım görünce paste değil vesaire diyorsunuz tamam ezglobal ya da bazı türk hileleri paste olabilir ama ben 1 yıl nerdeyse xhanger ile oynadım 1 vac dalgası gördüm vac yemedim 3 madalyalı lem hesapta açtım yani kuyruk acınız mı var anlamış değilim :D

Son düzenleme:
Herkes olduğundan bahsetmiş fakat bulamadım. Güvenilir bir şeyler var mı? CS için SkinChanger arıyorum.

Arkadaşlar Xhanger copy paste değil yabancı bir yazılım görünce paste değil vesaire diyorsunuz tamam ezglobal ya da bazı türk hileleri paste olabilir ama ben 1 yıl nerdeyse xhanger ile oynadım 1 vac dalgası gördüm vac yemedim 3 madalyalı lem hesapta açtım yani kuyruk acınız mı var anlamış değilim :D
Olm bi destroy fanboyluğu yapıyon bi xhanger. D-dur artık

Xhanger Crâck Diye bir şey yok adamlar işini düzgün yapan bir firma sana şöyle diyim xhanger lite bedava olduğu için onu çalıştırıp crackledik diyenler var yani açıkcası her cs go hilesinde Crâck olmaz yani günün varken kullan derim
Komiksin dostum başka yerde yorum kasmaya çalış

Xhanger Crâck Diye bir şey yok adamlar işini düzgün yapan bir firma sana şöyle diyim xhanger lite bedava olduğu için onu çalıştırıp crackledik diyenler var yani açıkcası her cs go hilesinde Crâck olmaz yani günün varken kullan derim
la sen Türk hilelerinin yalakalığını yapan eşşek yusuf sprint değil misin olm? Quale xhangeri kırekle onun inventory changerini destroya ekle felan diyodun. Acıyorum sana .D Cahil çocuk :d

Xhanger'ın paste olmadığını ileri sürüyorsun değil mi ? Sana göre paste kavramı nedir ? Bir yazılımın sadece menüsünü değiştirince buna paste değil diyemezsin. Aynı zamanda xhangerın geçmiş sürümlerinin public source kodu yayınlanmıştı. Ve oradaki yazılımın aynısını geçirmişlerdi. Biraz aklımızı kullanırsak yeni sürümün de paste olma olasılığı yüksek :D Sonuçta önceden paste yapan illaki yeni sürümde de yapmıştır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt