neler gördünbu tarz excutorlar ratlı oluyor genelde eskiden bende bu işteydim neler gördüm neler
Solarayada diyordunuz sonuna kadar götürdü rat mat pcde birşey yoktu milleti yemeyin.bu tarz excutorlar ratlı oluyor genelde eskiden bende bu işteydim neler gördüm neler
solaranın sahteleri ratlıydı ondan ratlı dediler solaryaSolarayada diyordunuz sonuna kadar götürdü rat mat pcde birşey yoktu milleti yemeyin.
Öyledir kral aynen, her executore rat diyin krnlde rattı zaten.solaranın sahteleri ratlıydı ondan ratlı dediler solarya
yav kanka ne diyon aq şurda kanıtlarım yabancı forumlarda solaranın kurucusu arkadaşlarıyla makara yapıyordu aldıgı loglarla bulursam atıcam 2 tane excutorun adminlerindeydim ikisde trojan oldugu acıga cıkmadan biz patlattıkSolarayada diyordunuz sonuna kadar götürdü rat mat pcde birşey yoktu milleti yemeyin.
Rat olsun olmasın kanıtı yolla inanırım, ha ayrıca ratsada rattır, en azından iş görüyorduyav kanka ne diyon aq şurda kanıtlarım yabancı forumlarda solaranın kurucusu arkadaşlarıyla makara yapıyordu aldıgı loglarla bulursam atıcam 2 tane excutorun adminlerindeydim ikisde trojan oldugu acıga cıkmadan biz patlattık
neler gördün
atsananiye 1.06 versiyonu kullanıyon olm 1.10 cıktı .d bosuna ugrasıyon