Xeno Executor Client Seçilmiyor.

Doreamon

Diamond Üye
Xeno Executor Client Seçilmiyor Nasıl Seçebilirim ?
Clientse tıklıyorum birşey çıkmıyor bloxstrap ile giriyorum

Solarayada diyordunuz sonuna kadar götürdü rat mat pcde birşey yoktu milleti yemeyin.
yav kanka ne diyon aq şurda kanıtlarım yabancı forumlarda solaranın kurucusu arkadaşlarıyla makara yapıyordu aldıgı loglarla bulursam atıcam 2 tane excutorun adminlerindeydim ikisde trojan oldugu acıga cıkmadan biz patlattık

yav kanka ne diyon aq şurda kanıtlarım yabancı forumlarda solaranın kurucusu arkadaşlarıyla makara yapıyordu aldıgı loglarla bulursam atıcam 2 tane excutorun adminlerindeydim ikisde trojan oldugu acıga cıkmadan biz patlattık
Rat olsun olmasın kanıtı yolla inanırım, ha ayrıca ratsada rattır, en azından iş görüyordu :D

aga içinde mining var o false positife diyip geçtiginiz şeylerin içine bile döşüyorlar kanka kurcaksan zorara kur bir sanal makine aç sonra yükle o sözde solora safe denen şeyin 1 ay sonra neler yaptıgını gör 5 kuruşluk pcsi olmayan patlamasına ramak kalmış pcde açıp bana laf atıyorlar

rat istiyosun he istiyosan git jjsploit kur yav kardeşim tamam he sensinde önerim güzel bi anti virüs kur malwarebytes gibi tam tarama yap

rat istiyosun he istiyosan git jjsploit kur yav kardeşim tamam he sensinde önerim güzel bi anti virüs kur malwarebytes gibi tam tarama yap

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt