Çalışmıyor XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis güzelde babanın oğlu değil kimse craftriseye trojan injectliyor kaspersky algıladı amk

la her hilede crackda free dosyada trojan oluyor ayrıca normal trojanın bir zararı olmaz adamlar bu hileyi parayla satıyor neden müşterisi hazır hilesi hazır adam getirisi olmayan casus yazılım koyar ki isteseler fud yaparlar kaspersky da anlamaz

hiç bir hilemde trojan olmadı + olarak trojan hafife alınılacak bir virüs çeşidi değildir internet uploadını ve bilgisayar performansını etkiler sanırım free hile çok kullandın ve bir şey olmadı bunu tamamen o hileyi yayınlayanların insafına kaldıgını düsünüyorum boş yorum yapmayalım

1) Sen oyunun içine giren yani internal olan bir hile kullanıyorsun ek olarak bunun vmprotect olan kısmıda var yani dosyayı korumak amaçlı şifrelendiğini kısım.

2) Personalized auth (Kişiselleştirilmiş auth) bu auth sistemi bizim yazdığımız bir sistem ve bilgisayarının HWID, Kayıtdefterinden PC Name bilgisini çeker ve örnek 123.123.123.123 ipsine gönderir ve eğer senin bu bilgilerin bizim P. Auth sistemimizde varsa giriş sağlarsın ki bunu rat olarak algılaması çok yüksek bir ihtimal sebebi ise auth sistemi senin hwid ve pc namini çekmesi ve bunu bizim sunucumuz ile iletişiminde kullanması. Ardından en güncel versiyonu bilgisayarına indirmesi.

R.A.T / TROJEN BACKDOOR ÇALIŞMA MANTIĞI:
Back Door Truva atı, kötü amaçlı kullanıcıların virüslü bilgisayarın kontrolünü ele geçirmesini sağlar. Yazarın virüslü bilgisayarda dosya gönderme, alma, başlatma ve silme, veri görüntüleme ve bilgisayarı yeniden başlatma dâhil olmak üzere istediği her işlemi yapmasına olanak tanır. Arka kapı Truva atları, genellikle bir grup kurban bilgisayarı bir araya getirerek suç işleme amacıyla yararlanılabilecek bir botnet veya zombi ağı kurmak için kullanılır.

Burada dikkat etmemiz gereken nokta (dosya gönderme, alma, başlatma ve silme,)

bi dakika bu bizim auth sisteminin güncel dosya çekme sistemine çok benziyor önce eski hileyi sil sonra yeni hileyi yükle sonra ise yeni hileyi craftrise'a inject et garip dimi?

R.A.T / TROJEN SPY ÇALIŞMA MANTIĞI:

R.A.T/ TROJEN Spy programları; klavyeyi kullanarak girdiğiniz verileri izleme, ekran görüntüleri alma veya çalışan uygulamaların listesini edinme gibi yönlemlerle bilgisayarı nasıl kullandığınızla ilgili casus bilgiler toplayabilir.

Burada dikkat etmemiz gereken noktalar (klavyeyi kullanarak girdiğiniz verileri izleme, çalışan uygulamaların listesini edinme)

Step internal bir hile ve zaten çalışan program listesini çekip craftrise-x64.exe yi bulup P.I.D değerini almadan inject olamadığını biliyorsunuzdur. e bizim hile sizin klavyenizden hangi tuşa bastığınızı anlamadan nasıl modülleri çalıştırıcak sürekli olarak menüyü aç kapamı yapıcaz ? dur bi saniye menüde gerçi klavyenizden bastığınız bir tuş ile açılıyordu.

diğer sorununuza gelicek olursak kimse babanın oğlu değil free versin.
Evet kimse babamızın oğlu değil free verelim free versiyonda çoğu şey kısıtlı ve discord sunucumuza üye toplamak, potansiyel müşteri toplamak için hilede spammer açık ve kapatılmıyor.

Sizden ricam hiç birşeyden emin olmadan RAT Bu kullanmayın, RAT inject ediyolar demeyin. he eğer ben illa konuya sallıycam rat bunlar değip kullandırmıycam diğe bi amacınız varsa buraya görsel kanıtlarla atın. bir virüs programının yazdığım nedenler yüzünden verdiği trojan/rat uyarısının gelip bu bir rat gibi atıflarda bulunmayınız.

İndirme Linki :
VT :

KEY: STEP-FREE
FREE BİTİŞ TARİHİ : 01/01/2099
MENÜ TUŞU : X
DİSCORD : Discord.gg/stepgod

VİDEOLAR;

emegine saglık kardeşim bbim

Failed connect server hatası alıyorum

İndirme Linki :
VT :

KEY: STEP-FREE
FREE BİTİŞ TARİHİ : 01/01/2099
MENÜ TUŞU : X
DİSCORD : Discord.gg/stepgod

VİDEOLAR;

discordunuza geldim hata veriyor dedim banladınız DASLŞDÖMASŞLDASÖDŞLASDÖALŞ

discordunuza geldim hata veriyor dedim banladınız DASLŞDÖMASŞLDASÖDŞLASDÖALŞ
image.png

Hem bedava kullanıyorsun hem de özel muamele bekliyorsun?

Gelip yardım için ticket açıyorsun aşağı kısmı okumadan.

Sadece satın alım ve satış öncesi sorular için var orası.

Müşteriler harici teknik destek vermiyoruz hem en ufak sorunda müşteri olmayan biriyle niye ilgilenelim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt