x64.io pasted esp (prod uc)

Forumu boş işlerle meşgul etmeyin derken ? :D burası atom fizyolojisi üzerine bir konun altı değil onu da uyanman içi belirteyim sen bir yan tarafa bak gel, yada forum kelimesinin anlamını araştır. hiç birini yapmayacaksan da '' Zorroluk oynayıp ortaya atlama illa konuyla alakalı fikir beyanında bulunmana luzum yok'' tartıştığım kişi değilsin ? forum yetklisi değilsin ? o zaman laf söyleme hükmün yok
hocam burası atom fizyolojisi üzerine bi yer değilde senin kavga etmen üzerine bir yer mi anlayamadım konuyu kapatıp büyüklüğünü gösterip sussan haklıdan haksız duruma düşmüceksin

hocam burası atom fizyolojisi üzerine bi yer değilde senin kavga etmen üzerine bir yer mi anlayamadım konuyu kapatıp büyüklüğünü gösterip sussan haklıdan haksız duruma düşmüceksin
Arkadaşım karşı taraf ( tartıştığım şahıs) yazsa da yazmasa da benim son cümlemdi zaten bir şey sökmeyecektim . sende çıkıp bir tutum sergileyince doğal olarak dedim ki bu tutumu sergilemen komik bitti gitti '' şey tribine girme yani ay benim mesajımın üstüne mesaj yazdı hemen ben yazayım son mesaj bende kalsın geçelim bunları hayırlı forumlar

dostum adam için söylediklerimi okusan zaten yazmaya dahi üşeneceğimi anlarsın :D hatta üşeniyorum keza yazmıyorum zaten. konuşuyorum sesli klavyem tak tak tak cümleleri oturuyor. bu forumda biriyle kavga etmem kolay kolay çünkü gözlem yapmayı kişileri izleyip dinlemeyi severim aradan bu numune arkadaş çıktı. hayatı boyunca karşısında görebileceğin en mantıklı insanın onun için yazdığı satırları okumakla meşgul olsun :d her ortamda bulunduğun ortama göre şekillenmek önemlidir. bu arkadaşta aynı ortamdayız diye kendi kafa yapısıyla benimkini bir sandı
Bunu bile okumadim yani o kadar uzatiyon

Bunu bile okumadim yani o kadar uzatiyon
Konun muhatabı sen değilsin ki ? okumadın diye oturup sabaha kadar buna kafa mı yoralım. ister oku ister okuma , ben üstünde hiç durmayıp dikkat etmediğim bir şey için çıkıp iki kelime yazmam mesela. sen yazıyorsan bunu okuyacak kadar boş vaktin yok ama okumadığın şey yorum bırakacak kadar çöp vaktin var demek ki

Konun muhatabı sen değilsin ki ? okumadın diye oturup sabaha kadar buna kafa mı yoralım. ister oku ister okuma , ben üstünde hiç durmayıp dikkat etmediğim bir şey için çıkıp iki kelime yazmam mesela. sen yazıyorsan bunu okuyacak kadar boş vaktin yok ama okumadığın şey yorum bırakacak kadar çöp vaktin var demek ki
ok

her şeyi geçtim de adamın konusunu niye baltaladınız gidin ötede tartışın

source yokmu yaw auth ekleyip satardık (!)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt