Arıyorum X

Merhaba rise için sağlam bir hile arayışındayım ücretli ücretsiz fark etmez önerileriniz varsa paylaşırsanız çok iyi olur.

(1 Hile dosyasına rastladım bilgili bir arkadaş ile paylaşıp temiz olup olmadığı hakkında bilgi almak istiyorum çünkü geçenlerde eski bir mod arkadaşın bile rat için banlandığına şahit oldum..)
ben parayla bat satın aldım kanki baya fark ediyo

Ratsız yok gibi bi ara @yektaxx bir şeyler yapıyordu afk sankiiii

şöyle küçük bir önden gösterim olsun lua executor kısmı (kendi modüllerim dışında millet kendisi hile yazabilcek):

Güzel fikir olmuş, c++ kod yerine java ve minecraft mappingli şekilde yazmaları daha iyi olur.

ya yakuza alabilirsin ama ayarının iyi olması lazım çünkü clientsiz giriş yapılıyor veya srcleri paylaşılmış hileler var onları düzenleyerek kullanabilirsin

Güzel fikir olmuş, c++ kod yerine java ve minecraft mappingli şekilde yazmaları daha iyi olur.
c++ kod yazmışsın demişsin ama yanlış anladın sanırım lua executor bu ve java dilinde executor yapman daha mı iyi olur demek istedin

klasik minecraft mappingli şeklinde yapmalarını sağlamam için vaktimi alır şimdilik öyle bişe planlamıyorum ama mantıklı öyle daha iyi olur

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt