craftrise piyasasında virüssüz hile yok. laze güvenilir sanıyorduk o da rat çıktı şuanda virüssüz bulman imkansızMerhaba rise için sağlam bir hile arayışındayım ücretli ücretsiz fark etmez önerileriniz varsa paylaşırsanız çok iyi olur.
(1 Hile dosyasına rastladım bilgili bir arkadaş ile paylaşıp temiz olup olmadığı hakkında bilgi almak istiyorum çünkü geçenlerde eski bir mod arkadaşın bile rat için banlandığına şahit oldum..)
teşekkürler hocam so için de aynısı geçerli mi ?craftrise piyasasında virüssüz hile yok. laze güvenilir sanıyorduk o da rat çıktı şuanda virüssüz bulman imkansız
evet zaten so için öyle pek bir hile yok myth client felan vardı forumda open source hali var bazı şeyleri kendin güncellersen kullanabilirsin free sekildeteşekkürler hocam so için de aynısı geçerli mi ?
Dostum nedense herkes aynı bahane arkasına sığınıyor ben anlamıyorum ki xdAslında oturup yazıcan bu sunucular içinde vakit yok
open source muhabbetini denemedim bilgim yok ama bir heves bastırdı bulamıyorum piyasada yokevet zaten so için öyle pek bir hile yok myth client felan vardı forumda open source hali var bazı şeyleri kendin güncellersen kullanabilirsin free sekilde
Yazsanız tutar benceAslında oturup yazıcan bu sunucular içinde vakit yok
şöyle küçük bir önden gösterim olsun lua executor kısmı (kendi modüllerim dışında millet kendisi hile yazabilcek):