R R7flex Banned Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 3,505 Beğeniler 2,000 2 Eyl 2022 #11 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. H4xry' Alıntı: Komiksin şimdi toz ol. Genişletmek için tıkla ... mod görünce konunu silcek zaten boş yapma method satmak yasak diye biliyorum ya da manuel spoof anlatmak
H4xry' Alıntı: Komiksin şimdi toz ol. Genişletmek için tıkla ... mod görünce konunu silcek zaten boş yapma method satmak yasak diye biliyorum ya da manuel spoof anlatmak
H4xry Platinum Üye Katılım 16 Eyl 2021 Mesajlar 136 Beğeniler 33 2 Eyl 2022 #12 koltuk' Alıntı: Denildiği gibiyse alınabilir Formata ihtiyaç var mı bu method da Genişletmek için tıkla ... Malesef gerkli, bilgisayarınızda kalıntı kalırsa yeniden yasaklanabilirsiniz. FireArrow' Alıntı: Csm cihazlarda işe yarıyor mu bende csm var çünkü? Genişletmek için tıkla ... Çalışmaz malesef. R7flex' Alıntı: mod görünce konunu silcek zaten boş yapma method satmak yasak diye biliyorum ya da manuel spoof anlatmak Genişletmek için tıkla ... Kurallarda böyle birşey görmedim, öyle bir kural varsa silebilir.
koltuk' Alıntı: Denildiği gibiyse alınabilir Formata ihtiyaç var mı bu method da Genişletmek için tıkla ... Malesef gerkli, bilgisayarınızda kalıntı kalırsa yeniden yasaklanabilirsiniz. FireArrow' Alıntı: Csm cihazlarda işe yarıyor mu bende csm var çünkü? Genişletmek için tıkla ... Çalışmaz malesef. R7flex' Alıntı: mod görünce konunu silcek zaten boş yapma method satmak yasak diye biliyorum ya da manuel spoof anlatmak Genişletmek için tıkla ... Kurallarda böyle birşey görmedim, öyle bir kural varsa silebilir.
Jardani C | C++ | C# Gold Üye Katılım 16 Nis 2021 Mesajlar 380 Beğeniler 79 2 Eyl 2022 #13 Mod Onayı olmadan satın almayın arkadaşlar.
W warp Master Üye Katılım 5 Şub 2021 Mesajlar 1,215 Beğeniler 425 2 Eyl 2022 #14 Method satmak yasak.