Open Source X-Ploit Pubg Mobile Bypass Open SRC

Yazuk kafana bide farkli birinin lib dosyasini alip kullanmaya calismissin ne diyem beyin yokki

Yazuk kafana bide farkli birinin lib dosyasini alip kullanmaya calismissin ne diyem beyin yokki

kullanımd en azından huseyın senın gıbı bos eleman degılım kardesım gruplardan kod tolpayıp tool yapmıyorum :D
kovalam artık lugatımı

kullanımd en azından huseyın senın gıbı bos eleman degılım kardesım gruplardan kod tolpayıp tool yapmıyorum :D
kovalam artık lugatımı
benmi Senmi? Beyin eksikligimi var? Baskasin yaptigi lib i kullanan sensin ben digilim. Yani birinden lib Calcan banada laf atcan yazik harbi yazik kafana. yani caldigin kisiyide tanimasam neyse.

benmi Senmi? Beyin eksikligimi var? Baskasin yaptigi lib i kullanan sensin ben digilim. Yani birinden lib Calcan banada laf atcan yazik harbi yazik kafana. yani caldigin kisiyide tanimasam neyse.
söylersin o zaman korumasını eklesin libini calmam bu kadar basitse

kovalam artık lugatımı
yani bide bana bos diyorsun. Caldigin Kisi

你好D3S​

Bundan Calip Bisiler Yapmaya calision. buna git Sor Beni. o zaman anlarsin kim bos

benim umrumda digil onun lib i . ben senin gibi bilgisiz degilim onun bunun lib dosyasini calip bide Bypass Ucretli 0 ban diyiyim

你好D3S​

Bundan Calip Bisiler Yapmaya calision. buna git Sor Beni. o zaman anlarsin kim bos

benim umrumda digil onun lib i . ben senin gibi bilgisiz degilim onun bunun lib dosyasini calip bide Bypass Ucretli 0 ban diyiyim
En Azindan Yazilim veya ASM bilgin olsaydi bypass sadece c35 den veya c10 dan ibaret olmadigini hadi bunu geciyim en azindan Tek void icerisinde bir kac ozelligi calistirmayi bilirdin.

你好D3S​

En Azindan Yazilim veya ASM bilgin olsaydi bypass sadece c35 den veya c10 dan ibaret olmadigini hadi bunu geciyim en azindan Tek void icerisinde bir kac ozelligi calistirmayi bilirdin.
merak etme 3.5 de egl yi musaıt bıyerıne gelır

halen bi bypass yapamıyorsun laf atıyorsun kapat konuyu ıstersen kac yıl oldu elınde bır projen yok sadece AZERI olarak anılıcaksın bu hayatta.
Tek Dişli Kalmış CANAVAR

Her ozellik icin Farkli private async void acmana gerek yok yani. beynin olsa tabi. ha bide laf sallamak yerine biraz oyren

egl de mi kaldin sen yazik xhook kullan

daha EGL nin ne oldugunu bilmiyorsun beyfendi. yani Salliyorsun Sadece.

EGL lib hilelerde kullanilan esp ve gui load etmek icin gerekli olan birseydir

libEGL.so olarak kullanilir ve eglSwapBuffers classindan faydalanilir.

bypasslarda bu tarz seyler kullanilmaz cunki Bypass Ozellikleri icerisinde yani lib bypass ozellikleri icerisinde GUI veya ESP loadlatmaya gerek olmadigi icin EGL bu tarz yerlerde Faydasizdir

Malesef Sadece Laf Atmak yerine Bilgi Elde Etseydin EGL ninde ne ise Yaradigini Bypass ile Alakasi Olmadigini Anlardin.

iyi Forumlar

halen bi bypass yapamıyorsun laf atıyorsun kapat konuyu ıstersen kac yıl oldu elınde bır projen yok sadece AZERI olarak anılıcaksın bu hayatta.
Tek Dişli Kalmış CANAVAR
ve ek olarakda ben Projeleri Hobi Amacli Kendim Kullanmak Icin Yaparim. Istersen bi Ara Ses gelirsin Projeleri gosteririm. Tabi az EGOLU olurmassanda Memnun Olurum

Son düzenleme:
Her ozellik icin Farkli private async void acmana gerek yok yani. beynin olsa tabi. ha bide laf sallamak yerine biraz oyren

egl de mi kaldin sen yazik xhook kullan

daha EGL nin ne oldugunu bilmiyorsun beyfendi. yani Salliyorsun Sadece.

EGL lib hilelerde kullanilan esp ve gui load etmek icin gerekli olan birseydir

libEGL.so olarak kullanilir ve eglSwapBuffers classindan faydalanilir.

bypasslarda bu tarz seyler kullanilmaz cunki Bypass Ozellikleri icerisinde yani lib bypass ozellikleri icerisinde GUI veya ESP loadlatmaya gerek olmadigi icin EGL bu tarz yerlerde Faydasizdir

Malesef Sadece Laf Atmak yerine Bilgi Elde Etseydin EGL ninde ne ise Yaradigini Bypass ile Alakasi Olmadigini Anlardin.

iyi Forumlar

ve ek olarakda ben Projeleri Hobi Amacli Kendim Kullanmak Icin Yaparim. Istersen bi Ara Ses gelirsin Projeleri gosteririm. Tabi az EGOLU olursanda Memnun Olurum
kimin egosu olup fazla bilgi sahibi olmak istediğini gösteriyor görüyoruz sanada iyi forumlar azeri kardes

yanlısında duzelteyım egl so dan bahsetmıyorum ben :D anogs icindeki egl ofline banı duzeltıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt