Var çözümü modlu wp ama numara banı yeme riskini alırsa tabi. Hayalet modu gibi özellikler vardı çoğundaöyle bir şey yok internetini kapatip aç yapacaksın o zaman başka çözümü yok
Kuzenimde modlu wpsiz oluyordu ama nasıl oluyor bilmiyorumVar çözümü modlu wp ama numara banı yeme riskini alırsa tabi. Hayalet modu gibi özellikler vardı çoğunda
Çoğu fix zamanında denemişdim play storeden falan ibdirin diyorduVar çözümü modlu wp ama numara banı yeme riskini alırsa tabi. Hayalet modu gibi özellikler vardı çoğunda
onları kaldırdılar hocam kaç sene önce ben de biliyorum wp aero kullanıyordum ama artık yapamıyorsun izin vermiyorVar çözümü modlu wp ama numara banı yeme riskini alırsa tabi. Hayalet modu gibi özellikler vardı çoğunda
artık olmuyor hocam onlar kaç senedir kaldırdılar o sistemiwhatsapp aero falan vardı androidler için onlarda oluyordu
Whatsapp Plus adlı uygulama çalışıyor mu şuanda?artık olmuyor hocam onlar kaç senedir kaldırdılar o sistemi
Gbwhatsapp diye şeyler vardı aero zaten fix gb whatsapp ı ilk indirdiğim de kullanabiliyordum sonra fix yemişdi şu an durumunu bilmiyorum ilgilenen bakabilirartık olmuyor hocam onlar kaç senedir kaldırdılar o sistemi