Satıyorum WortexSoftware | CS2 ⚡️ Valorant 🚀 Fortnite ⚔️ LoL 🏆 Spoofer | 🔥 [Kisa Süreli̇ İndi̇ri̇mli̇ Fi̇yatlar]

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
pazar alanı konularının altından polemık uretmeyın lütfen ..

@WortexSoftware @ByteBandit 1. Olarak Konuyu Polemik Yaratmak İçinmi Açtınız Yoksa Satışınızı Yapmak İçinmi 2. Olarak devam Ederseniz Konunuz Kapatılıp Tartışma Çıkaran Kullanıcılar Uzaklaştırılacaktır.

@WortexSoftware @ByteBandit 1. Olarak Konuyu Polemik Yaratmak İçinmi Açtınız Yoksa Satışınızı Yapmak İçinmi 2. Olarak devam Ederseniz Konunuz Kapatılıp Tartışma Çıkaran Kullanıcılar Uzaklaştırılacaktır.
şöyleki efendim konuma dikkatlice bakınız sizce benmi yapıorum lütfen adamın 20 tane mesajı var benim burdaki suçum kendimi savunmakmı lütfen

şöyleki efendim konuma dikkatlice bakınız sizce benmi yapıorum lütfen adamın 20 tane mesajı var benim burdaki suçum kendimi savunmakmı lütfen
İki Tarafta Devam Ettiği Takdirde İşlem Uygulayacağım

alışmak biraz zaman alabilir ama güzel gözüküyor hayırlı satışlar bol kazançlar

WortexSoftware Valorant ICON ESP WIN 10/11​

Web Site

Discord

Gereksinimler
Windows 10/11
Intel/Amd
Dahili

Fiyat Listemiz
1 günlük 160 tl
1 haftalık 700
1 aylık 1200

Ödeme Yöntemlerimiz
IBAN BTC PAPARA

Açıklama:
Bu hile, son derece benzersiz bir bypass kullandığı için vanguard'da tespit edilmesi neredeyse imkansızdır.
Bu yazılım, yasal hilecilere ve yasaklanmadan aylarca gitmek isteyen insanlara adanmıştır.
Geliştirilme aşamasındaydı ve sayısız farklı bypass ve yöntem arandı ve bu en tespit edilmemiş olanıydı.
Yazılımı ucuz ve kullanımı kolay hale getirdik, böylece halk tarafından erişilebilir oldu.

Şu anda piyasada böyle bir şey yayınlayan tek kişi biziz, bu yüzden onu almak için tek bir yer var🙂

Özellikler
Simge ESP (Tüm karakterler)

TRAILER

GÖRSELLER

image_5.png

12495b9dc6e65bf23cf70cd697311f2d.png

Nerede gözükeceğine karar verebiliyor muyuz mesela adamın kafasında yada altında?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt