Aseyanci-srail ben bidaha kullanmam agane diyon ohaaa
tesekkürler Fyodor varsa rat acıkmıstım ücretli ratlar nova gittiginden beri satilmiyorBeyler şunu bi açıklığa kavuşturalım içerisinde zararlı rat bulunmuyor . sadece benim test ratım bulunuyor o da zararsız yani ,öyle pc nizi roblox hesabımda xp kasmak için kullanacağım yani sorun yok
İYİ FORUMLAR
onun attığı ratlar dengesiz yani sahibine bile saldırır ama benimki öyle değil sadece roblox xp si o kadartesekkürler Fyodor varsa rat acıkmıstım ücretli ratlar nova gittiginden beri satilmiyor
Tesekkürler Fyodor robloxta iyi sanslaronun attığı ratlar dengesiz yani sahibine bile saldırır ama benimki öyle değil sadece roblox xp si o kadar
Nerden çalıştırdığını söylemediğinden gördüğüm kadarıyla bilgi verdim hocam.Cheat global in kendi loader ı rat derken kanka cidden şu sorunu düzgün çözebilecek kimse yok mu
@L3G Bı yardımcı olurmusunuz cheat global in kendi loader indan world War 3 inject ediyorum bu sorun çıkıyor
Düzelen hiç bir şey yok üst bir yetkili bekliyorum konuya şuan her şeyi denedim olmuyor hata devam ediyoBendede şuan aynı sıkıntı var modlu windows yükledim bunun yüzünden olduğunu düşünüyorum . Pc flash ile format at düz win10 arkadaşın attığı linklerdeki dosyaları indir düzelme ihtimali yüksek