Swoidy12
Platinum Üye
- İletişim

hocam tuşlar nedir ben beceremedim galiba aimbot falan çalışmadı bendeDirekt oyunun kurulu olduğu yere atınca çalışıyor
hocam tuşlar nedir ben beceremedim galiba aimbot falan çalışmadı bendeDirekt oyunun kurulu olduğu yere atınca çalışıyor
Yok ben zaten alt klasörleri ayarlı arşivledim.hocam dosyaları mod kısmına atmamıza gerek var mı yoksa direk kurulu olduğu yere mi atalım
Özel bir tusu yok zaten aimbot sağ tıkla kilitleniyor.hocam tuşlar nedir ben beceremedim galiba aimbot falan çalışmadı bende
abi babam kullanıyo saol LÖPRFDÖŞGİDFRLH,MÖDF,GHDÖzel bir tusu yok zaten aimbot sağ tıkla kilitleniyor.
Kolumun üstüne uyumuşum sol kolum iptal o yüzden aimbotu saat 10 gibi tekrar güncelleyeceğim.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zorrojan süre limiti koyuyor dosyaya o yüzden gidiyor aimbot diğerlerinin süre sınırı yok ama bunun var malesef. Bu rarı aynı şekilde kur çalışır. 1 temmuzdan sonra yine güncellerim.
HOCAM MENÜSSS ATSANAKolumun üstüne uyumuşum sol kolum iptal o yüzden aimbotu saat 10 gibi tekrar güncelleyeceğim.
(benim bahaneler)
PARDON VARMIS CEVAPLADA GÖZÜKMÜODUHOCAM MENÜSSS ATSANA
Paylastığm dosyaların bir menüsü ya da tuşu yok hepsi doğrudan resmod yani oyunun resource packlerini düzenleyen dosyalar. PUBG ve valoda olan pakmod gibi.HOCAM MENÜSSS ATSANA
PARDON VARMIS CEVAPLADA GÖZÜKMÜODU