Satıyorum ❤️ Woondzy Color Aimbot 🚀 Flickbot, Silentbot, Triggerbot More ✔️ woondzy.store

Ban oranı ne durumda hoxam ? Birçok colorbot kullandım ve legit oynadım. Fakat 2-3 güne yakalanıyor hepsi. Gerçekçi olarak ban rate durumu nedir ?

Hocam discord dan ulaşamıyorum farklı bir iletişim kanalınız var mı acaba, ya da şuanda hileleriniz aktif durumda mı satın alırsam herhangi bir problem yaşarmıyım bi aksaklık olur mu?

Ban oranı ne durumda hoxam ? Birçok colorbot kullandım ve legit oynadım. Fakat 2-3 güne yakalanıyor hepsi. Gerçekçi olarak ban rate durumu nedir ?
Güncel undetected fakat ileriyi konuşmak saçma olur kimse ileride ne olacağının garantisini veremez ki bende veremem çünkü bazı çekemeyen insanlar dosyayı doca atıyor ve malesef dtc sorunları ile karşılaşıyoruz ama şuanlık iyiyiz yola devam bu dediğim olmadığı sürece undetected

Hocam discord dan ulaşamıyorum farklı bir iletişim kanalınız var mı acaba, ya da şuanda hileleriniz aktif durumda mı satın alırsam herhangi bir problem yaşarmıyım bi aksaklık olur mu?
hocam şuanlık sadece discorddan desteğimiz var discorda warp kullanıp giriş sağlayabilirsiniz veya websitemizden satın alın ve satın alırken telefon numaranızı doğru girin whatsapptan sanırım ulaşabilirim.

Tamamdır hocam.
hocam şuanlık sadece discorddan desteğimiz var discorda warp kullanıp giriş sağlayabilirsiniz veya websitemizden satın alın ve satın alırken telefon numaranızı doğru girin whatsapptan sanırım ulaşabilirim.

Satın alım yaptım hocam whatsapptan yazabilirsiniz

Son düzenleme:
Tamamdır hocam.

Satın alım yaptım hocam whatsapptan yazabilirsiniz
Hocam kusuruma bakmayın windows 11 home de test etmedik pro da düzgün çalışıyordu fakat home de sizde çalıştıramadık iadenizi sağladım maksimum yarım saat veya 1 saat içerisinde iadeniz düşer

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
satin aldim güzel deneyimid.

iyi satışlar hocam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt