Woondzy
Silver Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
- İletişim
Discorddan bilet oluşturun hocam işinizi çözelimKanka ben hafta sonları oynuyorum bir tek internet cafede günlük satar mısın bana
Discorddan bilet oluşturun hocam işinizi çözelimKanka ben hafta sonları oynuyorum bir tek internet cafede günlük satar mısın bana
Güncel undetected fakat ileriyi konuşmak saçma olur kimse ileride ne olacağının garantisini veremez ki bende veremem çünkü bazı çekemeyen insanlar dosyayı doca atıyor ve malesef dtc sorunları ile karşılaşıyoruz ama şuanlık iyiyiz yola devam bu dediğim olmadığı sürece undetectedBan oranı ne durumda hoxam ? Birçok colorbot kullandım ve legit oynadım. Fakat 2-3 güne yakalanıyor hepsi. Gerçekçi olarak ban rate durumu nedir ?
hocam şuanlık sadece discorddan desteğimiz var discorda warp kullanıp giriş sağlayabilirsiniz veya websitemizden satın alın ve satın alırken telefon numaranızı doğru girin whatsapptan sanırım ulaşabilirim.Hocam discord dan ulaşamıyorum farklı bir iletişim kanalınız var mı acaba, ya da şuanda hileleriniz aktif durumda mı satın alırsam herhangi bir problem yaşarmıyım bi aksaklık olur mu?
hocam şuanlık sadece discorddan desteğimiz var discorda warp kullanıp giriş sağlayabilirsiniz veya websitemizden satın alın ve satın alırken telefon numaranızı doğru girin whatsapptan sanırım ulaşabilirim.
Tamamdır hocamTamamdır hocam.
Satın alım yaptım hocam whatsapptan yazabilirsiniz
Hocam kusuruma bakmayın windows 11 home de test etmedik pro da düzgün çalışıyordu fakat home de sizde çalıştıramadık iadenizi sağladım maksimum yarım saat veya 1 saat içerisinde iadeniz düşerTamamdır hocam.
Satın alım yaptım hocam whatsapptan yazabilirsiniz