30 dolar olanda belli aralıklarla woof atabiliyorsun.100 dolarda istediğin zaman.Merhabalar valoranttan ban yedim ve spoofer alıcam bu yüzden herkesin önerdiği woofer fiyatlarına baktım woofer 30 dolar pro olan versiyonu 100 dolar arasındaki fark tam olarak nedir ?
ama mesela 30 dolar olanı aldım şuan banımı kaldırdım 1 ay veyahut 2 hafta sonra tekrar şüpheli herhangi bir girişim yapmadan banlanma imkanım yok demi30 dolar olanda belli aralıklarla woof atabiliyorsun.100 dolarda istediğin zaman.
Woofer alma açmıyor ve çok kafa yorucuama mesela 30 dolar olanı aldım şuan banımı kaldırdım 1 ay veyahut 2 hafta sonra tekrar şüpheli herhangi bir girişim yapmadan banlanma imkanım yok demi
öyle diyorsun peki 25 dolara önerebileceğim sınırsız bir spoofer varmı ?Woofer alma açmıyor ve çok kafa yorucu
Uyarınız için teşekkür ederim.Genel bir uyarı geçelim:
Sizlere Discord bırakıp "şu kadar para ver banını açayım" "şu kadar para ver şu hileyi vereyim" diyenlere inanıp para gönderecek kadar aptal olmayın. Eğer ellerinde gerçekten bir şeyler olsaydı burada satmalarına izin verirdik. Bu andan itibaren "Arıyorum" veyahut herhangi bir arayış konusunun altına Discord bırakan olursa süresiz olarak uzaklaştırılacak. İyi forumlar.
Lifetime spooferlar genelde 40 dolardan başlıyoröyle diyorsun peki 25 dolara önerebileceğim sınırsız bir spoofer varmı ?
demi böyle manuel amidewin satmaması lazımGenel bir uyarı geçelim:
Sizlere Discord bırakıp "şu kadar para ver banını açayım" "şu kadar para ver şu hileyi vereyim" diyenlere inanıp para gönderecek kadar aptal olmayın. Eğer ellerinde gerçekten bir şeyler olsaydı burada satmalarına izin verirdik. Bu andan itibaren "Arıyorum" veyahut herhangi bir arayış konusunun altına Discord bırakan olursa süresiz olarak uzaklaştırılacak. İyi forumlar.