Phywrk
Prime Üye
- İletişim
unutmuşum konuyu eywallahprimordial sattığın konuya bakarmısın dostum
unutmuşum konuyu eywallahprimordial sattığın konuya bakarmısın dostum
asusta calismiyo asus kullanicisiyim denendi olmadiAktif olarak Woofer kullanan birisi varsa cevabını bekliyorum
Sormak istediğim soru şu sitesi üzerinde "No Windows Reinstall" diyor gerçekten hala güncel olarak format istemiyor mu?
BIOS güncellemesi gerekiyor veya gerekmiyor mu?
BIOS güncellemesi pekte sorun değil format atmadan kaldırıyorsa bile benim için pekte bir sorun değil ona göre almayı düşünüyorum.
Formatsız spoof kalmadı artık eskisi gibi değil eskiden bi monotone bi bios yetiyordu kaldırmaya ama işler karıştı valoda
alice discord bakarmsın biwooper aldım denedım asusda calısmıo
baktyımalice discord bakarmsın bi
hocam rustdan anlayan biri gibi duruyon benim rusttan hwid banım var fun4cheats kullanıyordum spoofer var diye onericegin bi spoofer var mı lenovo ideapad gadming 3 kullanıyorumyanlışın var format gerekmiyor bios up gerekio kardeş
discorddan yazarsan cok sevinirim nick siyah0010
Cleaner'i işe yaramıyor mu yani Masyaf gibi?
format bios up dpwn istemiyor istiyor diyenlere inanma çok iyi kullanışlı al eğer sorun çıkarsa iade ediyorlarAktif olarak Woofer kullanan birisi varsa cevabını bekliyorum
Sormak istediğim soru şu sitesi üzerinde "No Windows Reinstall" diyor gerçekten hala güncel olarak format istemiyor mu?
BIOS güncellemesi gerekiyor veya gerekmiyor mu?
BIOS güncellemesi pekte sorun değil format atmadan kaldırıyorsa bile benim için pekte bir sorun değil ona göre almayı düşünüyorum.