Çözüldü Woofer delay ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Domestos

Diamond Üye
İletişim
Öncelikle merhaba arkadaşlar martın 28 inde woofer normal satın aldım valorant banımı kaldırmak için tüm talimatları eksiksiz yerine getirdim (bios + modem res + format vs.) fakat max 3 maç atıyorum sonra malumunuz val5 yiyip banlanıyorum. Şimdiye kadar 3 kez spoof attım. Buna ne sebep olabilir neyi eksik yapıyorum daha önce kullanan var ise bilgilendirebilir mi?

açıkçası reklam mı oluyor bilmiyorum ama ben manual atıyorum ve kendim başkalarına da bu konuda fiyatında yardımcı oluyorum ilgilenirsen beklerim

açıkçası reklam mı oluyor bilmiyorum ama ben manual atıyorum ve kendim başkalarına da bu konuda fiyatında yardımcı oluyorum ilgilenirsen beklerim
Eğer tecrüben vs var ise satış konusu açmanı öneririm. Yetkili onayı ardından satın alabilirim.
aynı sorun bendede var nasıl çözerim bilemiyorum :(
https://cheatglobal.com/konu/valorant-val152-val5-ban-kaldirma-2023.36554/
bunu denedin mi acaba hiç
Denemedim dostum fakat işe yaradığını söylüyorlar.

First of all, hello friends, I bought a normal woofer on March 28th, I followed all the instructions to remove my valorant ban (bios + modem res + format etc.) I've spoofed 3 times so far. What can cause this, what am I missing, can anyone inform me if anyone has used it before?
andou need to chenge your ip, and ALLLLLL HWID Keys, or you ill get delayed bannn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt