Çözüldü Woofer delay ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Domestos

Diamond Üye
İletişim
Öncelikle merhaba arkadaşlar martın 28 inde woofer normal satın aldım valorant banımı kaldırmak için tüm talimatları eksiksiz yerine getirdim (bios + modem res + format vs.) fakat max 3 maç atıyorum sonra malumunuz val5 yiyip banlanıyorum. Şimdiye kadar 3 kez spoof attım. Buna ne sebep olabilir neyi eksik yapıyorum daha önce kullanan var ise bilgilendirebilir mi?

Disk seri numaraların değişiyor mu kontrol et.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Değişiyor kontrol sağladım van152 kaldırıp delay ban geçmiyor.
152 zaten bios up yapsan bile sadece kalkıyor. Sonra delay geliyor zaten o spooferı alış amacın delaya düşmemek ama delaya hala düşüyorsun woofer tavsiye etmiyorum bende kullanmıştım bi ara 2 haftada bir ban yiyordum sürekli

152 zaten bios up yapsan bile sadece kalkıyor. Sonra delay geliyor zaten o spooferı alış amacın delaya düşmemek ama delaya hala düşüyorsun woofer tavsiye etmiyorum bende kullanmıştım bi ara 2 haftada bir ban yiyordum sürekli
Delaya düşmemek için önerebileceğiniz spoofer hangisi hocam?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Delaya düşmemek için önerebileceğiniz spoofer hangisi hocam?
mümkünse perm bir spoofer al şuan sağlam perm spoofer var mı bilmiyorum ama raid yapabiliyorsan kesinlikle perm bir spoofer al hatta biosun ami ise raid amidewin de deneyebilirsin işe yarıyor. Eğer raid yapamıyorsan temp alman gerek sağlam bir temp spoofer şuanda var mı bilmiyorum ancak temp spooferlar riskli oluıyor biraz kullanılan driver herhan detect olabilir permde kafan rahat olur kalıcı değişiyor çünkü

mümkünse perm bir spoofer al şuan sağlam perm spoofer var mı bilmiyorum ama raid yapabiliyorsan kesinlikle perm bir spoofer al hatta biosun ami ise raid amidewin de deneyebilirsin işe yarıyor. Eğer raid yapamıyorsan temp alman gerek sağlam bir temp spoofer şuanda var mı bilmiyorum ancak temp spooferlar riskli oluıyor biraz kullanılan driver herhan detect olabilir permde kafan rahat olur kalıcı değişiyor çünkü
Woofer da perm fakat bende yaramıyor :d raid denemedim hakim değilim eskiden amidewin vs çok kolay kaldırırdık ban şimdilerde baya sorun bu delay bi raid konusunu inceleyeyim.

Woofer da perm fakat bende yaramıyor :d raid denemedim hakim değilim eskiden amidewin vs çok kolay kaldırırdık ban şimdilerde baya sorun bu delay bi raid konusunu inceleyeyim.
woofer temp spoofer. Sitelerinde perm yazıyor ancak temp spoofer kullandıkları driverları var kernel seviyede çalışıyor. Zaten ondan detected oluyor sürekli vanguard kernel seviyede tarama yapıyor ve woofer driverinı algılıyor. ( Perm olsa zaten yaparsın spooferı sonra formatlarsın her şeyin değişir ban yeme gibi bir imkanın olmaz woofer kullanıp bilgisayara format atarsan eski serilerine dönersin zaten )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt