urs
Efsane Üye
4 mesaj sonra bronz üye olucaksınız efendim onaylanması biraz sürer otomatik teslim edilir üyeliğinizbronz ne zaman olurum bilen varmı
4 mesaj sonra bronz üye olucaksınız efendim onaylanması biraz sürer otomatik teslim edilir üyeliğinizbronz ne zaman olurum bilen varmı
Hocam spam mesaj ban sebebidir diyor ben farklı konu başlıklarına gidip konuyla alakalı mesaj yazıyorum bunu spam olarak algılamazlar değil mi?5 mesaj daha atıp Bronz üye olarak 20 mesaj ile erişilen Wolftü VIP hilesini kullanabilirsiniz içinde inventory & characters mevcuttur
https://cheatglobal.com/konu/wolftu...rama-esp-aimbot-inventory-hack-godmode.41497/
Özgün ve tekrar etmeyen mesajlarınız başkalarının mesajlarını kopyalayarak tekrar atmamanız spam olarak algılanmaz konu ile alakalı yararlı cevaplar verirseniz daha sağlıklı olur.Hocam spam mesaj ban sebebidir diyor ben farklı konu başlıklarına gidip konuyla alakalı mesaj yazıyorum bunu spam olarak algılamazlar değil mi?
Maalesef Wolftü türkiye jaygame için geçerli değildir forumumuzda aktif olarak Wolftü türkiye için çalışan VIP hilemiz mevcuttur Bronz üye (20 mesaj) ile erişim sağlayabilirsiniz.wt türkiye için geçerlimi geliştirici olarak sormak isterim
Maalesef o serverde çalışmıyor denendi.arabic sv için denenirmi ?
En son baktığımda, tr için VIP paralı satılıyordu. Şuan ne durumda bilmiyorum.Aynı verisoyunun tr serveri için olanını denemiştim çalışıyordu onuda paylaşırsan güzel olur.