Açıklama yapınca burası meclismi oluyor Ben bir kod yazılımcı olsam tahmini bir süre veririm.Kullanıcı zaten uğraşıyor onun çabası ve h1leyi bizimle paylaşması iyi birşey .Neyin açıklamasını bekliyorsun meclis mi burası 1.5 aydır burdayım halen valoya esp bekliyorum. Hack istek bölümünde konu açtım bekliyoruz bunun için söylensende söylenmesende o süreyi bilemezsin kimse de açıklama yapmak zorunda değil. Cracklenirse paylaşılınır zaten gereksiz isyan çıkartmaya çalışma ayak uydur ortama
Cevabını bildiğin konular açıyorsun az önce farklı bir konu altında gerekli cevabı aldın zaten. Üstüne tekrar konu açınca benden cevap alınca kafayı sana takmış olmuyorumAçıklama yapınca burası meclismi oluyor Ben bir kod yazılımcı olsam tahmini bir süre veririm.Kullanıcı zaten uğraşıyor onun çabası ve h1leyi bizimle paylaşması iyi birşey .
Kullanıcıyı bu yönden eleştirmiyoruz zaten. İsyan falan da çıkartmıyorum.. Sende kafanı bana taktın. ilk başta cracklendiğnde paylaşılır demek zor mu
Oyun zaten hile olmadan hile gibi OG cıkartmşılar her allahın kuluna tek atıyor. Odalarda OG kaynıyor. Çoğu OG karakteri ELZEM HİLE Tarafından yapılan envanter T-F . Özel kurt yeteneği ,kurt koruması, duvar koşusu , kurt bakışı dahil olan hile sayesinde . Bu hilede slot ve T-F ve bu Özellikleri bile açmışlar. Ban yemede imkansız bu hilede . Nakit yüklemek yerine bu hileyi satın almak wolfçular tarafından daha uygun zaten .BU hileden farklı odalar hep diğer hilelerle dolu . Herkes Headshot açmış hep kafaya atıyor.Abi bu kadar bağlımısınız ya wolftü ye oyun full hile dolu zaten ne zevk alıyorsunuz qoıwkeoıqweqwj normal oynayan var mı o oyunu
Oyun zaten hile olmadan hile gibi OG cıkartmşılar her allahın kuluna tek atıyor. Odalarda OG kaynıyor. Çoğu OG karakteri ELZEM HİLE Tarafından yapılan envanter T-F . Özel kurt yeteneği ,kurt koruması, duvar koşusu , kurt bakışı dahil olan hile sayesinde . Bu hilede slot ve T-F ve bu Özellikleri bile açmışlar. Ban yemede imkansız bu hilede . Nakit yüklemek yerine bu hileyi satın almak wolfçular tarafından daha uygun zaten .BU hileden farklı odalar hep diğer hilelerle dolu . Herkes Headshot açmış hep kafaya atıyor.
vallahi bilmiyorum çok eskiden 3-5 defa oynamışımdır sonra kesinlikle yüzüne bakmadım hilesi olsa dahi yükleyim girim gibi düşünce olmadıOyun zaten hile olmadan hile gibi OG cıkartmşılar her allahın kuluna tek atıyor. Odalarda OG kaynıyor. Çoğu OG karakteri ELZEM HİLE Tarafından yapılan envanter T-F . Özel kurt yeteneği ,kurt koruması, duvar koşusu , kurt bakışı dahil olan hile sayesinde . Bu hilede slot ve T-F ve bu Özellikleri bile açmışlar. Ban yemede imkansız bu hilede . Nakit yüklemek yerine bu hileyi satın almak wolfçular tarafından daha uygun zaten .BU hileden farklı odalar hep diğer hilelerle dolu . Herkes Headshot açmış hep kafaya atıyor.
Bütünleme sınavı bittiğinde başka sıkıntı kalmayacak inşallah ...Allah başka dert sıkıntı vermesin.