Serkan148147
Silver Üye
2-3 aydır siteye girmedim girmişsemde hilelere bakmadım Wolftü hilesi o zaman bazı özelikler fixlenmişti ne oldu durum ne şimdi düzgün çalışan hile varmı
1 hafta oldu ne zaman guncellemesı bıtecekWolftü hilesi şuan güncellemede, güncelleme bitince duyuru yapılacaktır.
Size göre ortalama kaç günde biter bi tahminWolftü hilesi şuan güncellemede, güncelleme bitince duyuru yapılacaktır.
Hileyi cok istiyosan kendin guncelle1 hafta oldu ne zaman guncellemesı bıtecek
sakin ol muhittin abiHileyi cok istiyosan kendin guncelle
Site wolftü ye çalışmıyor farkında mısın freeye kullandığınız hilenin haddi hesabı yok. Kâr amacı gütmeden dünya paylaşım yapılıyor zaten biraz saygı çerçevesi içinde yorumlar yaparsan daha hoş olur. Emri vaki gereksizBir an önce güncellenmesi lazım cheatglobal bu yüzden seçtik hızlı ve pratik diye. diğer Wolftü hilesi 2 aydır güncelleniyor . daha güncelleniyor daha güncelleniyor.
Sadece bir açıklama bekliyoruz... ne zaman güncelleme bitecek diye yada yaklaşık kaç günde .. açıklama gelmeyince umudumuzu kesiyoruz..Site wolftü ye çalışmıyor farkında mısın freeye kullandığınız hilenin haddi hesabı yok. Kâr amacı gütmeden dünya paylaşım yapılıyor zaten biraz saygı çerçevesi içinde yorumlar yaparsan daha hoş olur. Emri vaki gereksiz
Neyin açıklamasını bekliyorsun meclis mi burası 1.5 aydır burdayım halen valoya esp bekliyorum. Hack istek bölümünde konu açtım bekliyoruz bunun için söylensende söylenmesende o süreyi bilemezsin kimse de açıklama yapmak zorunda değil. Cracklenirse paylaşılınır zaten gereksiz isyan çıkartmaya çalışma ayak uydur ortamaSadece bir açıklama bekliyoruz... ne zaman güncelleme bitecek diye yada yaklaşık kaç günde .. açıklama gelmeyince umudumuzu kesiyoruz..