envanter hilesi yapmıyorlar mı wolftü için ?oda kurup arkadaslarınla oynarsın ama envanter hılesı nasıl yapıcan onu cozemedım ?
envanter hilesi yapmıyorlar mı wolftü için ?oda kurup arkadaslarınla oynarsın ama envanter hılesı nasıl yapıcan onu cozemedım ?
yapsalar ne farkederki boş server kım gırıcekenvanter hilesi yapmıyorlar mı wolftü için ?
deneme öğrenme amaçlı yaparlaryapsalar ne farkederki boş server kım gırıcek
dogrudur bı dm bakarmısın sana ozelden bısey yazdımdeneme öğrenme amaçlı yaparlar
knk ben bunu indirsem kuzenimle oynayabilir miyim ?Xigncode3 ve EAC hile koruması sürümü bulunmayan bir Wolftü sürümü tek server mevcut. İstediğiniz cheat engine kullanılarak oyundan atmadan attach debugger, pointer aob vb... işlemleri yapabilirsiniz. Böyle bulunmayan pointer bulunca aob alabilir.
Güncel client yaması sürümü 765 ve 10 Mart 2020 08:14:40'dir.
NOT: Serverde oyuncuları yok. VPN gerek yok
2.50 GB büyük dosyası olmasından dolayı VirüsTotal taratmıyor.
Wolftü setup linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
knk ben indirdim çalıştı oyunda ekle beni oynayalım Drakula04Xigncode3 ve EAC hile koruması sürümü bulunmayan bir Wolftü sürümü tek server mevcut. İstediğiniz cheat engine kullanılarak oyundan atmadan attach debugger, pointer aob vb... işlemleri yapabilirsiniz. Böyle bulunmayan pointer bulunca aob alabilir.
Güncel client yaması sürümü 765 ve 10 Mart 2020 08:14:40'dir.
NOT: Serverde oyuncuları yok. VPN gerek yok
2.50 GB büyük dosyası olmasından dolayı VirüsTotal taratmıyor.
Wolftü setup linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kanka linki kopyala yeni sekmeden yapıştır indiriyor direk.linki yenileyebilir misiniz