Wolftü hile korumasız sürümü

OmerEduardont

Uzman Üye
Xigncode3 ve EAC hile koruması sürümü bulunmayan bir Wolftü sürümü tek server mevcut. İstediğiniz cheat engine kullanılarak oyundan atmadan attach debugger, pointer aob vb... işlemleri yapabilirsiniz. Böyle bulunmayan pointer bulunca aob alabilir.
Güncel client yaması sürümü 765 ve 10 Mart 2020 08:14:40'dir.

NOT: Serverde oyuncuları yok. VPN gerek yok
5sb1m13.PNG

rmzfesw.PNG

3chmopo.PNG
dopn434.PNG

2.50 GB büyük dosyası olmasından dolayı VirüsTotal taratmıyor.
Wolftü setup linki:

linki kopyala google yapıştır enter bas inmeye başlar

Son düzenleme:
pekı ındırsek arkadaslarımızla bırlıkte aynı kamp gırsek oda kursak beraber oynayabılırmıyız yada ındıren kım varsa onlarla beraber

online oynanabilir mi zevkine 5-6 kişi toplanıp eski cw tadını alsak çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: 007
online oynanabilir mi zevkine 5-6 kişi toplanıp eski cw tadını alsak çok iyi olur
oynanıyor ama kotu cunku ne hedıye verıyor ne bısey ben su an Wolftü mena ındırıyorum yanı arabic server ındırıyom daha zevlkı turkıye ye gore og dovmesı v.b yok sadec ozel dırılıs v.b var benım tavsıyem Wolftü arabic indir

oynanıyor ama kotu cunku ne hedıye verıyor ne bısey ben su an Wolftü mena ındırıyorum yanı arabic server ındırıyom daha zevlkı turkıye ye gore og dovmesı v.b yok sadec ozel dırılıs v.b var benım tavsıyem Wolftü arabic indir
pekı ındırsek arkadaslarımızla bırlıkte aynı kamp gırsek oda kursak beraber oynayabılırmıyız yada ındıren kım varsa onlarla beraber
oynamak için uygun değil sadece hile korumasız bahsediyorum yani istediğin hile pointer bulup açınca log vermez, ban atmaz, oyundan atmaz. 2010 2011 arası eski oynamak istersen Wolftü Classic indirip oynayabilirsin. Discord Ömer#4741

oynamak için uygun değil sadece hile korumasız bahsediyorum yani istediğin hile pointer bulup açınca log vermez, ban atmaz, oyundan atmaz. 2010 2011 arası eski oynamak istersen Wolftü Classic indirip oynayabilirsin. Discord Ömer#4741
yani sadece kurtlara karşı mı oynayabiliriz

• Beğen
aga kurtlarla oynamak istesem normalinden hesap açıp oynarım sonuçta sürekli oynayacak değiliz

• Beğen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt