Wolftü Hi̇le Hatasi Aliyorum Vi̇deoya Ekledi̇m Yardimci Olur Musunuz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rbsefa55

Silver Üye

VİDEO DA GÖSTERDİĞİM GİBİ HATA ALIYORUM DELAY SÜRELERİNİ AYARLADIGIM HALDE HATA ALIYORUM

Genellikle bu duruma Antivirüsler neden olabiliyor. Bilgisayarınızda anti virüs programları varsa kapatın, Riot vanguard ve türevi anti cheat yazılımları varsa da kaldırın.
malesef anti virüs programları yok windowsun kendi programıda kapalı delay eksiye indikçe hile devreye girmiyor artıya çıktıkça da oyun sunucu seçimine gelmeden siyah ekranda kapanıyor her şeyi güncelledim frame work run time aklına gelecek her türlü gerekli yızılımları güncelledim nafile aynı hata

malesef anti virüs programları yok windowsun kendi programıda kapalı delay eksiye indikçe hile devreye girmiyor artıya çıktıkça da oyun sunucu seçimine gelmeden siyah ekranda kapanıyor her şeyi güncelledim frame work run time aklına gelecek her türlü gerekli yızılımları güncelledim nafile aynı hata
O zaman pek yapabilecek birşeyimiz yok, tamamen devin aptal ve bilgisizliğinden tüm bu sorunlar. Birdahaki sefere aklını daha farklı şekilde alırız böyle hatalar yapmaz diğer sürümlerinde : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt