Satıyorum wolftü hesabı tüm slotlar açık

eski günleri yad eden yıkımda hilesiz s6 oynayıp video atan belli bir kesim var bende öyle geri döndüm hocam :)
Anladım hocam emeğinizi bir öğlen yemeği parasına vermeniz gerçekten bu oyunun son raddeye geldiğini gösteriyor sonumuz hayır olsun

300 liraya 2 slot bile açamazsın hocam 300 liradan kastın hile almak değilse tabi
Şimdi sana şöyle söyleyim eğer silah slotlarından bahsediyorsan 4.500 nakitten tüm silah slotlarını açarım eğer güç slotlarından bahsediyorsan oyun görevlileri zaten para diye yandıkları için her özel günde hem JP çeviri bonusu hemde slotlara kutulara indirim getiriyorlar yani 300 liraya rahat bir şekilde 4 5 tane slot açılabilir.

Şimdi sana şöyle söyleyim eğer silah slotlarından bahsediyorsan 4.500 nakitten tüm silah slotlarını açarım eğer güç slotlarından bahsediyorsan oyun görevlileri zaten para diye yandıkları için her özel günde hem JP çeviri bonusu hemde slotlara kutulara indirim getiriyorlar yani 300 liraya rahat bir şekilde 4 5 tane slot açılabilir.
aynen arkadaş biraz abartmış gibi sanki bi tık

güç slotlarının indirime giridğini tam bilmiyorum o konuda kesin birşey diyemem evet

hesap halen satılmamıştır cuzi miktar indirim yapılmıştır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt