mod
Diamond Üye
arte godlama elzem satıyor onudaGold hack ne kankam ilk defa duyuyorum hayatımda. Yapan adam elzem işte. Senin dediğin hangisi link atabilir misin?
arte godlama elzem satıyor onudaGold hack ne kankam ilk defa duyuyorum hayatımda. Yapan adam elzem işte. Senin dediğin hangisi link atabilir misin?
Eyvallah kral sağol.arte godlama elzem satıyor onuda
Ama pek rastlanmıyor sadece iki kez denk geldi kocaman sarı bi yazıyla ip adresimi falan gösterdi ekrana odada değilken hepimizi attı bişey olur mu ıp gösterinceArteGod-lama olarak satılıyor aylık 150 170 tl arası bir şey baya gelişmiş kullaanıcı adlarını ıp adresllerini vs. gösteriyor
Rica kanka da almanı önermiyorum zevk falan vermiyor zatenEyvallah kral sağol.
Report yazıp moderatore etiket atman bir işe yaramıyor. Sadece site içi report sistemini kullan ve sabret. Banlanacak zaten.Sana hemen report @x0se
Burda her şey var bunu demiyor musun?
Yıllardır var böyle hileler hocam. Sen ilk defa denk geldin herhalde. Premium hilelerde yıllardır var bu özellikler. Ara ara free hilelerde bile oldu.lan nasıl hile bu amk dehşet birşey en son 3 4 sene önce Wolftü oynamama rağmen mest etti bu hile beni
Kanka bana güzelinden elzenmi nedir onun hilesini atarmısın ucuz olanıYıllardır var böyle hileler hocam. Sen ilk defa denk geldin herhalde. Premium hilelerde yıllardır var bu özellikler. Ara ara free hilelerde bile oldu.
Kankam bende yeni öğrendim elzem elemanın adı youtube'ta kanlı var dc üzerinden satış yapıyor sanırım. Cold hack var benim daha önce kullanmış olduğum premium hile olarak. Hala da aktif ona bakmanı tavsiye ederim premium hile arıyorsan.Kanka bana güzelinden elzenmi nedir onun hilesini atarmısın ucuz olanı