Çözüldü Wolftü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolfbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolfbaba

Platinum Üye
Öncelikle merhaba cheatglobal ailesi wolftü hilesi güncellemeden sonra tavsiye edilen windows sürümlerinden 21h1 sürümü mevcut wolftü hile programını indirdiriyorum ve açtıgımda windows uprage windowsunuzu yükselttin hatası veriyor ve hile açılmıyor...RİOT VANGUARD ı kapatıyorum yine aynı yardımcı bir program yerleştirmissiniz inidiriyorum kuruyorum yine aynı hatayı alıyorum hile herşey mevcutken neden bu hatayı alıyorum tek ben ben değil bir çok kişi eminim bu durumdan rahatsızdır...SİZDEN RİCAM programı bir kontrol edermisiniz yada yeni bir güncellememi artık yaparsınız aktif hale getirirsiniz belki bir hata vardır o sizin sorununuz bilemem bir yetkili BANA BAKABİLİRMİ YADA TW VERSEM BU KONUYU OKUMANIZ VE EL ATMANIZI TALEP EDİYORUM...

ANLAYISINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..:D BEKLİYORUZ...

Bazı bilgisayarlarda garip bi şekilde sorun çıkabiliyor. Size önerim sorunsuz bir hile deneyimi istiyorsanız 1909 sürümüne geçmeniz, onun haricinde başka bir yolu yok.

Bazı bilgisayarlarda garip bi şekilde sorun çıkabiliyor. Size önerim sorunsuz bir hile deneyimi istiyorsanız 1909 sürümüne geçmeniz, onun haricinde başka bir yolu yok.
NASIL GEÇECEM NERDEN İNDİREBİLİRİM MİCROSOFT DİYORSANIZ EĞER KAÇ KERE DENEDİM ÖNCEKİ WİNDOWS SÜRÜMLERİNE GEÇEMİYORUM MALESEF....YADA BİR GÜNCELLEME DAHA GELEBİLİRMİ ÖNCEKİ HİLEDE WİN7 PRO VARDI O DAHA İYİ CALIŞIYORDU AYNI ZAMANDA WİN 10..TABİKİ

NASIL GEÇECEM NERDEN İNDİREBİLİRİM MİCROSOFT DİYORSANIZ EĞER KAÇ KERE DENEDİM ÖNCEKİ WİNDOWS SÜRÜMLERİNE GEÇEMİYORUM MALESEF....YADA BİR GÜNCELLEME DAHA GELEBİLİRMİ ÖNCEKİ HİLEDE WİN7 PRO VARDI O DAHA İYİ CALIŞIYORDU AYNI ZAMANDA WİN 10..TABİKİ
Burdan iso indirip format atmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt