Hemsirbey Bronz Üye Katılım 7 Eyl 2021 Mesajlar 27 Beğeniler 2 Yaş 29 10 Eyl 2021 #1 Açtım bu hileyi denemk için ama böyle bir hata aldım virs progamı kapalı olduğundan eminim. resim link : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Açtım bu hileyi denemk için ama böyle bir hata aldım virs progamı kapalı olduğundan eminim. resim link : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merlin :) Master Üye Katılım 25 May 2021 Mesajlar 1,150 Beğeniler 332 10 Eyl 2021 #2 Denetim masasından Vanguardı kaldırıp tekrar dener misiniz
E emir4203 Platinum Üye Katılım 26 Ağu 2021 Mesajlar 167 Beğeniler 14 10 Eyl 2021 #3 Hemsirbey' Alıntı: Açtım bu hileyi denemk için ama böyle bir hata aldım virs progamı kapalı olduğundan eminim. resim link : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Knk en çok gözüme çarpan duvar kağıdı Sıkıntıya gelirsek de virüs proğramını algılamış galiba açık gözüküyor hala silip tekrar yüklemeyi denedin mi ?
Hemsirbey' Alıntı: Açtım bu hileyi denemk için ama böyle bir hata aldım virs progamı kapalı olduğundan eminim. resim link : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Knk en çok gözüme çarpan duvar kağıdı Sıkıntıya gelirsek de virüs proğramını algılamış galiba açık gözüküyor hala silip tekrar yüklemeyi denedin mi ?
Hemsirbey Bronz Üye Katılım 7 Eyl 2021 Mesajlar 27 Beğeniler 2 Yaş 29 10 Eyl 2021 #4 Merlin' Alıntı: Denetim masasından Vanguardı kaldırıp tekrar dener misiniz Genişletmek için tıkla ... Yarın iş çıkışı denerim. Şimdilik sorun devam ediyor.
Merlin' Alıntı: Denetim masasından Vanguardı kaldırıp tekrar dener misiniz Genişletmek için tıkla ... Yarın iş çıkışı denerim. Şimdilik sorun devam ediyor.
E Ellis Bronz Üye Katılım 23 Eyl 2021 Mesajlar 26 Beğeniler 2 25 Eyl 2021 #5 Hemsirbey' Alıntı: Yarın iş çıkışı denerim. Şimdilik sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla ... hatasını çözebildinmi çözdüysen yardım etmeni isterim bENDEDE AYNI SORUN VAR
Hemsirbey' Alıntı: Yarın iş çıkışı denerim. Şimdilik sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla ... hatasını çözebildinmi çözdüysen yardım etmeni isterim bENDEDE AYNI SORUN VAR