Merhaba, çekiliş sonucumu yayınlamadan önce @L3G ve @CaginKyr adminlerimize özel mesaj attım, fakat geri dönüş sağlamayınca telefondan görüntü alıp youtube'a kattım.Merhaba, çekiliş kurallarımız bu şekilde ve uymayan üyelere uyarı cezası verilecektir.
Çekiliş sonucunun video veya gif yoluyla ispatlanması gereklidir.(Bunları yapamayacak üyelerin teamviewer,alpemix gibi programlar aracılığıyla yöneticilerin kontrolünde yapılması zorunludur.)
Video'ya alıp tekrardan yapın. 1 Saat içerisinde kanıtlı bir şekilde bu konu altında videoyu görmek istiyorum.Merhaba, çekiliş sonucumu yayınlamadan önce @L3G ve @CaginKyr adminlerimize özel mesaj attım, fakat geri dönüş sağlamayınca telefondan görüntü alıp youtube'a kattım.
İlk olarak 19:30'da çekiliş sonucunu yayınladım ancak çekiliş talihlisi forumda 1 mesajı sadece bu konuya olduğundan ve aktif bulunmadığından ulaşamadım.
Tekrardan çekilişi yapıp videoya almadan kazananı belirledim. İsterseniz tekrardan bilgisayarıma bağlanıp çekilişi TEKRARDAN yapabiliriz