hileyi çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum menü geliyor hileyi ayarlıyorum sunucuya girdiğim anda oyundan atıyor delay 0 yaptım olmadı. delay 7 yaptım olmadı . Yardımcı olur musunuz ? çoğu sunucuyu denedim hepsinde de direkt oyundan atıyor.
ALAKASI YOKKK HACII DENENDİİ HİLEDE SORUNEyw reissssss denicem
Baktım sitesine herhangi bir güncelleme bulamadım ama belki de gelmiştir ben bilmedenOYUNA guncellememı geldi
Çözen olursa efsane olur valla brahileyi çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum menü geliyor hileyi ayarlıyorum sunucuya girdiğim anda oyundan atıyor delay 0 yaptım olmadı. delay 7 yaptım olmadı . Yardımcı olur musunuz ? çoğu sunucuyu denedim hepsinde de direkt oyundan atıyor.
Hala atıyorrr vallahileyi çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum menü geliyor hileyi ayarlıyorum sunucuya girdiğim anda oyundan atıyor delay 0 yaptım olmadı. delay 7 yaptım olmadı . Yardımcı olur musunuz ? çoğu sunucuyu denedim hepsinde de direkt oyundan atıyor.
hayır gelmedıOYUNA guncellememı geldi
hic birseye guncelleme gelmedı kanka 1 kac kısı dıyor hıleye guncelleme yaptırlar amaBaktım sitesine herhangi bir güncelleme bulamadım ama belki de gelmiştir ben bilmeden