Çözüldü Wolftu sorun yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samo1470

Bronz Üye
hileyi çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum menü geliyor hileyi ayarlıyorum sunucuya girdiğim anda oyundan atıyor delay 0 yaptım olmadı. delay 7 yaptım olmadı . Yardımcı olur musunuz ? çoğu sunucuyu denedim hepsinde de direkt oyundan atıyor.

hileyi çalıştırdıktan sonra oyuna giriyorum menü geliyor hileyi ayarlıyorum sunucuya girdiğim anda oyundan atıyor delay 0 yaptım olmadı. delay 7 yaptım olmadı . Yardımcı olur musunuz ? çoğu sunucuyu denedim hepsinde de direkt oyundan atıyor.
Aynı sorunu bende yaşıyorum çözen varsa yazsın

BENDEDE AYNI SORUN VAR BUGUN ÇALIŞIYORDU OYNADIM ŞİMDİ BOYLE YAPMMAYA BAŞLADI.. BİRAZ HİLESİZ OYNAYIN BEYLER BİLEK KASIN :)

kardeşim aynı sorunla bende de oliyor sanırım hile yeni onarılması lazım umarim yetkili arkadas bir an önce çözerse seviniriz kendisine bu arada emegine sağlık ve tesekkür ederiz gercekten güzel bir wolftü çalışmasi olmus

Hizmetlerde bulunan anti-hile yazılımlarını devre dışı bırakın:

・Smartscreen
・Defender üzerinde yer alan çekirdek bütünlük koruması
・Defender üzerinde yer alan tüm korumaları kapatın
・Windows Update'ı kapatın
・OneDrive'ı kapatın
・Denetim Masası'nda bulunan yüklü güncellemelerin hepsini kaldırın
・Defender'ı kapatmak için Defender Control yardımı ile Defender'ı kapatın
・Startup'ta bulunan Windows Defender Health Services'ı devre dışı bırakın

PC'ye ait tüm cacheleri temizleyin.

bunlarıda indirip kurun lütfen ardından delay süresini 7 yapıp girin oyuna girer girmez insert tuşuna bir kaç kez basın

bu gibi sorunlarla karsılasmamak ıcın Format atabılırsınız yada ghostspectre de kullanabılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt