nıye aslında 20 mesaj atarsın tabı sacma sapan degıl bılgı vererısın yanı bılgın varsa sıkıntı yok yaparsın yanıanladım kanka o zaman iptal ettim yüklemeyi
nıye aslında 20 mesaj atarsın tabı sacma sapan degıl bılgı vererısın yanı bılgın varsa sıkıntı yok yaparsın yanıanladım kanka o zaman iptal ettim yüklemeyi
valla kanka bilmiyorum da inventory hilesi var mı bundanıye aslında 20 mesaj atarsın tabı sacma sapan degıl bılgı vererısın yanı bılgın varsa sıkıntı yok yaparsın yanı
VALLA KARDESIM ONU BILMIYORUM HACKLAR BOLUMUNE BAK ISTERSENvalla kanka bilmiyorum da inventory hilesi var mı bunda
bir bakayım o zaman yaVALLA KARDESIM ONU BILMIYORUM HACKLAR BOLUMUNE BAK ISTERSEN
ne demek kardesım bırde bronz uye olmadan yapamazsın haberın olsun suan normal uye oldguunu goruyorumsağol bro
yorumlarda mantıklıklı cevap verip sapıtmadıgın sürece yardım sever olursan 20 adet mesajı tamamlarsın hiç sıkıntı olmaynrica edrım kardesım ne demek bırbırımze yardımcı olmazsak boyle ıslerın ıcınden cıkamayızteşekkürler