XRally
Diamond Üye
hocam bilmiyorum hiçbir özellik açmadan adamlar donmuş şekilde başlıyor sekmeme speed envanter falan çalışıyor name esp falan hiç çalışmıyordiğerleride mis gibi calısıyor ?
hocam bilmiyorum hiçbir özellik açmadan adamlar donmuş şekilde başlıyor sekmeme speed envanter falan çalışıyor name esp falan hiç çalışmıyordiğerleride mis gibi calısıyor ?
Aynen basıyorum açılmıyorhocam ınsert tuşuna basıyorum olmuyor nasıl yapabilirim
Genel olarak herşey varenvanterde neler oluyor kral
eywemeğinize sağlık
yardımcı olan yokki sabahdan beri diyorum ınsert e basınca çalışmıyor tepki bile vermiyor programAynen basıyorum açılmıyor
windows kaç kullanıyorsunuz gerekli program kurulu mudur ?yardımcı olan yokki sabahdan beri diyorum ınsert e basınca çalışmıyor tepki bile vermiyor program
şu insert tuşu olayı bi kaç kişidede aynı hatayı almışlar hi leyi aktif edemiyoruz şu konu ile ilgili bi cvp verseniz de boşuna beklemiyelim sabahdan beri beklıom yazan eden yokdiğerleride mis gibi calısıyor ?
Freeze players ozelliği açıktırhocam bilmiyorum hiçbir özellik açmadan adamlar donmuş şekilde başlıyor sekmeme speed envanter falan çalışıyor name esp falan hiç çalışmıyor