Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wrCXBX8.png

ahahahahh l3g abim efsanesin ya

Ulan hile tüm üye gruplarına açıldı hâlâ saçma sapan yorumlar yazmaya devam ediyorsunuz bu nasıl bir seviye :thonkie:

Cannot Init aim Cheats code: 112 ve 510 kod hatası alıyorum vanguard vs sildim yeniden başlattım çözümü bilen var mı?

@L3G Forumun kuralları kesindir, spam yorum yapanları direkt olarak süresiz banlamak, mesaj atmasını ve konu açmasını engellemek yeterli. Rank sınırlamasını kaldırmana gerek yoktu, bana kalırsa Uzman üye seviyesine bile çekebilirsin. Sonra neden 'hemen fix yedi, hile güncelleme ne zaman' diye sormasınlar. Sadece Wolftü için yatıp kalkmak ve siteyi boş yorumlarla birbirine katmaya çalışmak gayet yeterli bir ban sebebi. Süresiz banla uyarma geç, rank sınırını da geri getir. Şahsi fikrimdir, herkese iyi forumlar.

Hile sorunsuz çalışmıyor sanırım yorumlar hep hata ile dolu

@L3G Forumun kuralları kesindir, spam yorum yapanları direkt olarak süresiz banlamak, mesaj atmasını ve konu açmasını engellemek yeterli. Rank sınırlamasını kaldırmana gerek yoktu, bana kalırsa Uzman üye seviyesine bile çekebilirsin. Sonra neden 'hemen fix yedi, hile güncelleme ne zaman' diye sormasınlar. Sadece Wolftü için yatıp kalkmak ve siteyi boş yorumlarla birbirine katmaya çalışmak gayet yeterli bir ban sebebi. Süresiz banla uyarma geç, rank sınırını da geri getir. Şahsi fikrimdir, herkese iyi forumlar.
@L3G okursan sevinirim adam son derece hakli bu sekilde nankorluk edip surekli mizmizlanan insanlarla ugrasmayi birakmalisin. hem hile icin, hem de forum icin daha yararli olur.

Hile güzel fakat son 2 deneyişimde oyun açılır açılmaz oyun kapandı. 2 3 Oyundan sonra atıyor. Elinize sağlık yinede iyi forumlar.

yaw abi herkes bi yorum birşeye sorun buluyor girin adam akıllı oynayın eleştirmeyin amipler adam sizin gibilerle ugrasmaktan yoruldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt