riot varguandı silmen gerek oyüzden hata veriyorcannot ınit AimCheats code 111 sadece bunu veriyor bende yardımcı olan varsa yardım edebilirmi 1 hafta da bununla ugrasıyorum ama bende acmıyor
riot varguandı silmen gerek oyüzden hata veriyorcannot ınit AimCheats code 111 sadece bunu veriyor bende yardımcı olan varsa yardım edebilirmi 1 hafta da bununla ugrasıyorum ama bende acmıyor
Defender Control Nerden İndireceğiz?defender control indirip windows defenderi kapatıp pcyi yeniden başlatırsanız sorun düzelecektir
Samartian ı Kırdıgında 6 kere format atım Yine Aynı Hesap Olmasın Dc Bırakabilirmisin arte Loader İ Vericem İnceelemen İcinFormat
internetten arat direkt bulursun zaten forumda da olduğunu tahmin ediyorumDefender Control Nerden İndireceğiz?
lowgame yani wolftu oyun yapımcıları sayesinde böyle oldu çünkü OGler forumdaki hileyi görüp oyunda fixliyorlardıhiçbir oyunun hilesinde sınır yokken neden wolfteamde gold üye sınırı var admın bi bilgi verebilirmisin özel bir nedenı var ise
ne somon insanlarsınız adamlar bu foruma düşmeyin diye oyunun hilesini cracklemeyecekler.GÜNCEL
GUNCEL
cok iyi
tebrikler
cok iyi
gold olcaz