husobabawt
Bronz Üye
aynı hata bendede var kanka sonra loding gelmiyorBen Bu hatayı alıyorum bilen varmı ? cmd gibi dosya geliyor boş bir sayfanın üstünde (NewJphkx) yazıyor ?
aynı hata bendede var kanka sonra loding gelmiyorBen Bu hatayı alıyorum bilen varmı ? cmd gibi dosya geliyor boş bir sayfanın üstünde (NewJphkx) yazıyor ?
benim arkadaşta oldu bende böyle diyor çözümü bulmak lazım.aynı hata bendede var kanka sonra loding gelmiyor
Ben de daha demin aynı hatayı alıyordum. CG_Loaderi sil windows c klasörüne gir gizli klasörleri göster de CG_files klasörünü sil, çalıştıra gir %temp% yazıp içindekileri sil ve tekrardan cg loaderi yükle. Defenderi kapatmayı unutma ben böyle yaptım düzeldi.Ben Bu hatayı alıyorum bilen varmı ? cmd gibi dosya geliyor boş bir sayfanın üstünde (NewJphkx) yazıyor ?
kralsın sen reis deniyorum <3 iyi forumlarBen de daha demin aynı hatayı alıyordum. CG_Loaderi sil windows c klasörüne gir gizli klasörleri göster de CG_files klasörünü sil, çalıştıra gir %temp% yazıp içindekileri sil ve tekrardan cg loaderi yükle. Defenderi kapatmayı unutma ben böyle yaptım düzeldi.
aynı sorunu şuan ben yaşıyorumşimdi load geliyor delayı 0 yapıyorum oyuna giriyorum direk oyundan atıyor neden acaba
CG_files HERŞEYİ DENEDİM BU DOSYAYI BULAMADIMBen de daha demin aynı hatayı alıyordum. CG_Loaderi sil windows c klasörüne gir gizli klasörleri göster de CG_files klasörünü sil, çalıştıra gir %temp% yazıp içindekileri sil ve tekrardan cg loaderi yükle. Defenderi kapatmayı unutma ben böyle yaptım düzeldi.
bu bilgisayar yaz yukarda arama botuna tarat seni sayfaya atacak kankam <3 iyi forumlar..CG_files HER
CG_files HERŞEYİ DENEDİM BU DOSYAYI BULAMADIM