coolphase Bronz Üye Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 27 Beğeniler 1 6 Mar 2022 #1 0*c0000007b hatası veriyor hile bunun çözümü nedir acil
DreamfancyDreamfancy Güvenilir Üye Kurucu Katılım 2 Eyl 2019 Mesajlar 1,865 Beğeniler 4,477 İletişim 6 Mar 2022 #2 Windows defender ve antivirüs kapatıp tekrar deneyin. Oyla 0 Downvote
E eneskartal5516 Bronz Üye Katılım 6 Mar 2022 Mesajlar 37 Beğeniler 0 6 Mar 2022 #3 windows korumaları kapatın öyle deneyin Oyla 0 Downvote
coolphase Bronz Üye Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 27 Beğeniler 1 6 Mar 2022 #4 Dreamfancy' Alıntı: Windows defender ve antivirüs kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Defalarca yaptım gene olmuyo olmuyosa indirilmesi gereken programlarıda indirdim olmadı Dreamfancy' Alıntı: Windows defender ve antivirüs kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Herşey tamam oluyor tam açılacakken o hatayı tekrar veriyoe Oyla 0 Downvote
Dreamfancy' Alıntı: Windows defender ve antivirüs kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Defalarca yaptım gene olmuyo olmuyosa indirilmesi gereken programlarıda indirdim olmadı Dreamfancy' Alıntı: Windows defender ve antivirüs kapatıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla ... Herşey tamam oluyor tam açılacakken o hatayı tekrar veriyoe
UAE900 Efsane Üye Katılım 27 May 2021 Mesajlar 3,070 Beğeniler 1,266 6 Mar 2022 #5 coolphase' Alıntı: Defalarca yaptım gene olmuyo olmuyosa indirilmesi gereken programlarıda indirdim olmadı Herşey tamam oluyor tam açılacakken o hatayı tekrar veriyoe Genişletmek için tıkla ... Windows Güvenlik ayarlarında bazı seçenekler otomatik açılıyor . Onları kontrol eder misin ? Oyla 0 Downvote
coolphase' Alıntı: Defalarca yaptım gene olmuyo olmuyosa indirilmesi gereken programlarıda indirdim olmadı Herşey tamam oluyor tam açılacakken o hatayı tekrar veriyoe Genişletmek için tıkla ... Windows Güvenlik ayarlarında bazı seçenekler otomatik açılıyor . Onları kontrol eder misin ?